Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú
Botó que mostra/amaga menú lateral
CONCURS DE MICRORELATS: QUI VA MATAR EL CORONAVIRUS?
Mai més
  • De: 
    Anna Hernàndez Garcia
  • “Mai més”, em dic.

    He baixat a fer un bany de mar per insistència de la mare. Avui, a Arenys, ens han donat llibertat. Em sento estrany i tinc por. I no puc deixar de preguntar-me qui deu haver matat el coronavirus i per què; tothom el compara amb el cavaller St Jordi, que ens ha salvat d´un drac microscòpic.

    Fa més de 20 anys que visc confinat a casa i en tinc 23. Jo he sigut feliç; ni les mutacions que ha patit el virus per fer-se més agressiu m´han fet tenir temor. He viscut la plenitud amb els pares, he après molt a l´escola virtual i he jugat a distància amb infinits amics. Fa dos anys vaig conèixer la Berta en una videoconferència de la universitat oberta i parlem cada nit; inclús havíem parlat de contactar amb les clíniques de reproducció per fer-li arribar el meu esperma i tenir fills.

    Avui ha canviat tot. Avui podem sortir. I no sé si vull canviar-ho tot. Sento una angoixa que m´ofega a l´imaginar que la Berta voldrà que l´acariciï; la incertesa  m´apaga les ganes de viure; no em veig capaç de parlar cara a cara amb ningú, ni de caminar més de 100 metres lluny de casa. Tinc por i mai, durant el meu confinament, n´havia tingut.

    I penso...mai més tornaré a sortir. Mai més

  • Categoria C (Majors de 18 anys)
 
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir

sant jordi

I per molts anys a tots els Jordis!

I a totes les Jordines i Georgines! santa jordina

 

#SantJordiArenys #ConcursBalconsArenys #ConcursTeatreArenys #MicroRelatsArenys

Ajuntament d'Arenys de Mar
Riera del Bisbe Pol, 8 - 08350 Arenys de Mar - Tel. 93 795 99 00

^