Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú
Botó que mostra/amaga menú lateral
CONCURS DE MICRORELATS: QUI VA MATAR EL CORONAVIRUS?
UNA FINESTRA A LA RIERA
  • De: 
    Núria Collet Hernández
  • La Júlia, de peu davant la finestra, recorda...
    A fora, la Riera i la placeta, plenes de gom a gom, la  gent amunt i avall amb la rosa a les mans i el llibre sota el braç; de lluny, una musica de sardanes.
    No pot evitar que galtes avall li rellisquin les llàgrimes tot recordant el seu amic i aquell Sant Jordi de fa 50 anys: una terrible pandèmia es cernia sobre Arenys de Mar i sobre tota  la humanitat, el coronavirus campava lliurament per entre les persones, fent-les emmalaltir  i fins i tot en alguns casos, portant-les a la mort.
    La Júlia, epidemiòloga de professió, estava treballant intensament en la recerca d'una vacuna per combatre aquell virus, i aquell dia , com ho feia sempre , anà a veure al seu gran amic, el drac Arenyot. Capficada com  estava amb la seva investigació se'n adonà que el fort alè que desprenia la bèstia, era molt semblant a la substància que feia dies estava treballant en el laboratori.  Tot agafant una petita mostra de la pell del drac ,marxà corrents a fer proves i al cap de dies i nits sense dormir, comprovà que efectivament, amb l´Arenyot havia trobat la vacuna per aturar aquella maleïda pandèmia.
    No hi va voler ser present el dia que el sacrificaren, es van acomiadar el dia abans: abraçades, petons i moltes, moltes llàgrimes.
    Ara , cada Sant Jordi , una figura de paper i cartró, representant l´Arenyot,  recorre els carrers d´ Arenys de Mar, per retre-li un homenatge .

  • Categoria C (Majors de 18 anys)
 
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir

sant jordi

I per molts anys a tots els Jordis!

I a totes les Jordines i Georgines! santa jordina

 

#SantJordiArenys #ConcursBalconsArenys #ConcursTeatreArenys #MicroRelatsArenys

Ajuntament d'Arenys de Mar
Riera del Bisbe Pol, 8 - 08350 Arenys de Mar - Tel. 93 795 99 00

^