Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Formacions per millorar la gestió financera empresarial

L'Àrea de Promoció Econòmica convoca, aquests mesos d’octubre i novembre, un nou bloc d’accions formatives adreçat a les empreses i a les persones emprenedores. Alguns dels cursos es fan a les aules formatives del Xifré i altres s'organitzen conjuntament amb l'Àrea de Promoció Econòmica de Canet de Mar.

Els cursos es realitzaran a l'edifici Xifré i són adreçats a les persones autònomes, les empreses i els comerços, per tal d'aprendre a millorar, per una banda, la situació financera de l'empresa i, per l'altra, reforçar la part comercial: 

  • Millorar la gestió per reduir despeses. Com millorar la gestió i la direcció empresarial des d'un punt de vista econòmic, financer i de la gestió de compres. A més, que tingui com a objectiu reinventar, reconduir o reformar la seva empresa per aconseguir la viabilitat econòmica i financera. Una formació en dues sessions els dies 17 i 24 d'octubre, de 9:30 h a 13:30 h (inscripció).
  • Com ser una persona venedora més efectiva. Taller pràctic i vivencial, en què es defineixen les característiques i qualitats que han de tenir les persones venedores, i com les poden desenvolupar, per assolir els seus objectius i els de la seva empresa.
    En una sessió única el 7 de novembre, de 9:00 h a 14:00 h (inscripció).

Per a més informació podeu trucar al telèfon 93 792 26 01 o enviar un correu electrònic a l'adreça proecon@arenysdemar.cat.

Organitzades amb l’Àrea de Promoció Econòmica de Canet de Mar es preparen unes formacions orientades a aconseguir gestionar amb èxit la part econòmica i financera de l'empresa, amb els tallers següents, impartits per consultores expertes en aquesta àrea:

  • Com fer pressupostos a clients (avançat): Excel per fer pressupostos de serveis o productes. El dia 6 d’octubre, de 9.30 a 13.30 h, en la modalitat en línia (online). A càrrec de Lourdes Pérez Retamero d'Educaemotions.
  • 12 receptes per a gestionar amb èxit les finances de l'empresa. Els dies 17 i 24 d’octubre, de 9.30 a 13.30 h, en la modalitat presencial, al CRTTT (Escola de Teixits de Punt), Plaça de la Indústria, 1. A càrrec de Núria Soriano Mas, experta en gestió financera, empresarial i estratègica, d'NSM Consultors d’Empresa.

Aquestes sessions de formació són gratuïtes, subvencionades per la Diputació de Barcelona. Per a totes les formacions cal inscripció prèvia. Les places són limitades. Per a més informació podeu enviar un correu electrònic a l'adreça demperedd@canetdemar.cat o trucar al telèfon 697 178 033.

Publicat el 4 d'octubre de 2022
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^