Xifre. Promociķ Econōmica
Botķ que mostra/amaga menú lateral
PROMOCIĶ ECONŌMICA. XIFRÉ
Buscar feina

classificats

Les persones que estiguin interessades a buscar feina s'han de posar en contacte amb el Servei Local d'Ocupaciķ de la Regidoria de Promociķ Econōmica d'Arenys de Mar, situat a la segona planta de l'Edifici Xifré, entre les 9.00 i 14.00 hores, de dilluns a divendres. El telčfon de contacte és el 93 792 26 01 i el correu electrōnic proecon@arenysdemar.cat.

Teniu a la vostra disposiciķ la pāgina web https://xaloc.diba.cat/, que ofereix l'Ajuntament d'Arenys de Mar, en colˇlaboraciķ amb la Xarxa Xaloc de la Diputaciķ de Barcelona, on podreu consultar totes les ofertes laborals gestionades a tota la província de Barcelona.

SOC

El Servei de Promociķ Local disposa d'un punt d'autoservei del SOC (PAS), on es pot renovar la demanda d'ocupaciķ. També disposa de les ofertes de l'Oficina de Treball de la Generalitat actualitzades diāriament, així com d'ofertes per treballar en altres municipis de la demarcaciķ de Barcelona. Des d'aquí podeu consultar també les ofertes de treball i l'oferta formativa del Servei d'Ocupaciķ de Catalunya de la Generalitat.


Club de Feina

L'Ajuntament d'Arenys de Mar també disposa del Club de Feina, una servei de carācter prāctic i molt útil que posa tot un seguit d'eines a l'abast de totes aquelles persones que desitgen trobar feina.

Quč hi trobarās?

Ordinadors amb connexiķ a Internet i eines ofimātiques amb atenciķ d'un/a tčcnic/a, informaciķ de cursos, cartellera informativa d’ofertes de treball, llistat d’empreses.

Qui el pot utilitzar?

Usuaris/es inscrits/es al servei de Borsa de Treball de l’Ajuntament d’Arenys de Mar. Com a requisit imprescindible, les persones que assisteixin al Club de Feina, hauran de tenir uns mínims coneixements informātics i de navegaciķ per Internet, ja que és un espai de recerca autōnoma de feina.

Horari

De dilluns a divendres, de 9.00 a 14h.
Dimarts i dijous, de 9 a 12h, per a actualitzacions de currículum, sense cita prčvia.


Oferta pública d'Ocupaciķ

Podeu accedir a l'Oferta Pública d'ocupaciķ de l'Ajuntament d'Arenys de Mar, que es publica al Tauler d'Anuncis Oficials d'aquest Ajuntament. Aquí hi trobareu totes les ofertes de feina que genera el consistori, amb tota la informaciķ relativa al lloc de treball ofertat i la documentaciķ que cal presentar. Cliqueu aquí.

 
^