Xifre. Promociķ Econōmica
Botķ que mostra/amaga menú lateral
PROMOCIĶ ECONŌMICA
Comerį
  • Comerį
El model de comerį de proximitat d’Arenys de Mar és un dels motors econōmics del municipi i alhora un instrument per a la millora de la cohesiķ social i la convivčncia, la qualitat de l'espai públic i una mobilitat més sostenible.

Consulta el nostre directori de comerįos.

Des de la Regidoria de Promociķ Econōmica treballem per promoure aquest model i oferim serveis municipals especialitzats pel sector comercial, enfortint la seva xarxa associativa, dinamitzant les zones comercials i donant suport als comerįos emblemātics.

Ets un comerį i/o empresa d'Arenys de Mar i necessites personal? Promociķ Econōmica disposa d'una borsa de treball amb persones en situaciķ de recerca de feina, amb diversos perfils.
Per a poder gestionar l'oferta laboral s'adjunta la documentaciķ necessāria. El primer es el de la oferta, característiques i requisits del candidat solˇlicitat; el segon explica el funcionament, protecciķ de dades,etc... i s'ha de signar i segellar. Podeu fer arribar la documentaciķ presencialment (edifici Xifré 2Ē planta) o per correu a proecon@arenysdemar.cat. Un cop tinguem els documents, busquem a la borsa i us enviem els currículums que tinguin els requisits que necessiteu. I quan acabeu el procés de selecciķ ens heu de comunicar el resultat, sigui que s’hagi cobert amb usuaris de la borsa de treball com per una altra via.
Fitxer Acrobat-PDF de (54,94kB)

Fitxer: formulari_oferta.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pāgines: 1
Mida: 54,94 kB

Fitxer Acrobat-PDF de (239,01kB)

Fitxer: XALOC_Documents_Full_compromis_empresa.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pāgines: 2
Mida: 239,01 kB

  • UBICA

És l'associaciķ de botiguers de comerįos d'Arenys de Mar. Més informaciķ a http://entitats.arenysdemar.cat/ubica

  • Festius autoritzats per obertura comercial 

En aquesta ordre s'estableixen els dies autoritzats per la Generalitat per obertura d'establiments comercials en dies festius. 

A més, l'Ajuntament d'Arenys de Mar autoritza, en āmbit local, els dies 9 de juliol i 17 d'agost de 2019.

Fitxer Acrobat-PDF de (46,54kB)

Fitxer: Ordre_calendari_obertura_festius.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pāgines: 3
Mida: 46,54 kB

 
^