Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
PROMOCIÓ ECONÒMICA - XIFRÉ
Comerç
  • Comerç
El model de comerç de proximitat d’Arenys de Mar és un dels motors econòmics del municipi i alhora un instrument per a la millora de la cohesió social i la convivència, la qualitat de l'espai públic i una mobilitat més sostenible.

Consulta el nostre directori de comerços.

Des de la Regidoria de Promoció Econòmica treballem per promoure aquest model i oferim serveis municipals especialitzats pel sector comercial, enfortint la seva xarxa associativa, dinamitzant les zones comercials i donant suport als comerços emblemàtics.

Ets un comerç i/o empresa d'Arenys de Mar i necessites personal? Promoció Econòmica disposa d'una borsa de treball amb persones en situació de recerca de feina, amb diversos perfils.
Per a poder gestionar l'oferta laboral s'adjunta la documentació necessària. El primer es el de la oferta, característiques i requisits del candidat sol·licitat; el segon explica el funcionament, protecció de dades,etc... i s'ha de signar i segellar. Podeu fer arribar la documentació presencialment (edifici Xifré 2ª planta) o per correu a proecon@arenysdemar.cat. Un cop tinguem els documents, busquem a la borsa i us enviem els currículums que tinguin els requisits que necessiteu. I quan acabeu el procés de selecció ens heu de comunicar el resultat, sigui que s’hagi cobert amb usuaris de la borsa de treball com per una altra via.
Fitxer Acrobat-PDF de (54.94kB)

Fitxer: formulari_oferta.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 54.94 kB

Fitxer Acrobat-PDF de (239.01kB)

Fitxer: XALOC_Documents_Full_compromis_empresa.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 239.01 kB

  • UBICA

És l'associació de botiguers de comerços d'Arenys de Mar. Més informació a http://entitats.arenysdemar.cat/ubica

  • Festius autoritzats per obertura comercial 

En aquesta ordre s'estableixen els dies autoritzats per la Generalitat per obertura d'establiments comercials en dies festius. 

Fitxer Acrobat-PDF de (595.76kB)

Fitxer: Ordre_calendari_festius_autoritzats.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 3
Mida: 595.76 kB

 
Imprimir
^