Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Xifre. Promoció Econòmica
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Butlletí informatiu mesures COVID-19

Continuant amb el compromís d’atendre a les dificultats que la situació excepcional generada pel COVID-19 ha  comportat per a les persones emprenedores i empreses, us presentem la següent informació, actualitzada a 17 de juny de 2020:


NOVETATS LEGISLATIVES PER A EMPRESES I AUTÒNOMS

A través del següent document, posem al vostre abast una compilació d’enllaços a novetats legislatives i informacions d’interès per a empreses i autònoms.

CONSULTES I RECURSOS NEXUS D’INTERÈS GENERAL

A través del següent enllaç, posem al vostre abast una compilació de sis consultes resoltes entre el 28 de maig i el 12 de maig per les empreses proveïdores del servei Nexus i que esperem siguin de la vostre utilitat.

RESPONSABILITAT SOCIAL EMPRESARIAL I EMPRENEDORIA SOCIAL

A través del següent enllaç, posem al vostre abast una compilació d'informacions específiques de Responsabilitat Social Empresarial i emprenedoria social.

BONES PRÀCTIQUES

A través del següent document, hem recopilat per aquest dotzè butlletí informatiu, algunes de les bones pràctiques que els ens locals han posat en marxa per fer front a les dificultats generades pel COVID-19 i hem afegit altres informacions d’interès d'administracions públiques.    

PUNTS D'ATENCIÓ A L'EMPRENEDORIA (PAE)

A través del següent document, us oferim algunes dades sobre l’activitat dels ens locals PAE de la província de Barcelona al mes de maig.

Publicat el 7 d'abril de 2020
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
^