Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú
Sant Jordi>Sant Jordi 2023 i la Biblioteca
Botó que mostra/amaga menú lateral
SANT JORDI
Sant Jordi 2023 i la Biblioteca
 Parada bibliotecaCom cada any a la Diada de Sant Jordi trobaràs una parada de la Biblioteca a la Riera, a l'alçada de la placeta de l'Església, per celebrar plegats aquesta bonica jornada.

Concerts literaris

ConcertDiumenge 23 d'abril: Lletres cantades, lletres parlades, que es duran a terme a la Biblioteca i a la Sala d'Actes, a les 11h i a les 12:30h respectivament. Uns espectacles que realitzaran el Cor Adzé Cambra, dirigit per Alfred Cañamero, el Cor Tiamat, dirigit per Gemma Ruiz i els membres del taller d'escriptura creativa de la Biblioteca, que ha coordinat la Gemma Tomàs.

Presentacions de llibres
Agafa la teva agenda i apunta les presentacions de llibres que tenim programades aquest mes a la Sala d'Actes de la Biblioteca:

BiarnésDivendres 14 d'abril, a les 7 de la tarda - No serà fàcil: Joana Biarnés, una fotògrafa en un món d'homes, de Jordi Rovira. Presentació a càrrec de Joan Salicrú, periodista.
AixamplantDivendres 21 d'abril, a les 7 de la tarda - Eixamplant el cor. Tothom hi té cabuda, de Maria Teresa Quintana i Riera. Presentació a càrrec de Miquel Rubirola i Isabel Roig.

Hores del conte
No et perdis cap sessió de l'Hora del conte del mes d'abril:

RoserDijous 13 d'abril, a les 6 de la tarda - Per què hi ha arbres que no perden les fulles a l'hivern?, a càrrec de Roser Soler.
VivimDijous 20 d'abril, a les 6 de la tarda - Hora del conte especial Sant Jordi: L'Altra història de Sant Jordi, a càrrec de Vivim del Cuentu.
TanganelliDijous 27 d'abril, a les 6 de la tarda - A l'abril contes mil!, a càrrec de Carla Tanganelli.

 
Imprimir

sant jordi

I per molts anys a tots els Jordis!

I a totes les Jordines i Georgines! santa jordina

Ajuntament d'Arenys de Mar
Riera del Bisbe Pol, 8 - 08350 Arenys de Mar - Tel. 93 795 99 00

^