Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú
Sant Jordi>Arenys es prepara per viure la Diada de Sant Jordi
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Arenys es prepara per viure la Diada de Sant Jordi

Les parades de llibres i roses són les protagonistes de la Diada també a Arenys de Mar. Com és habitual, s’instal·laran a la placeta i al seu entorn. A més, també hi haurà tot tipus d’activitats emmarcades en Sant Jordi amb l’Arenyot com a protagonista.

Parades de llibres i roses

Com cada any la plaça de l’església s’omplirà de llibres i roses, i allà serà on podrem trobar les novetats editorials o aquell llibre que fa temps vols llegir. Entre les parades, n'hi haurà d'equipaments municipals que sortiran com és habitual al carrer, com és el cas de la Biblioteca, o iniciatives com el projecte Radars.

L’Arenyot, protagonista

El drac Arenyot estarà a la seva cova al Calisay acompanyat pels gegants i se’l podrà anar a visitar a partir de les 10h. Els nens i nenes podran anar a despertar-lo a partir de les 17:30h i després baixarà en cercavila fins la porxada del mercat municipal on hi haurà la representació de la llegenda de Sant Jordi i el Drac en una activitat entre els Geganters d'Arenys de Mar, el Pubillatge Arenyenc i la Regidoria de Festes.

Lectures

L’Aula d’Extensió Universitària parlarà a les 18g sobre “Cent anys d'Estellés. Un poeta per a un poble” a càrrec de Josep Vicent García-Raffi, de la Universitat de València. Hi haurà recitació de poesies amb Christelle Enguix Morant, poeta valenciana.

I a les 19h a la Biblioteca hi haurà “Llegim Papasseit : Lectures en veu alta” amb la col·laboració del Taller d'Escriptura Escrivim.

Sardanes

A les 19:30h es farà una ballada de sardanes a la riera, davant del mercat municipal a càrrec de l’Ajuntament d'Arenys de Mar i secció sardanista de l'Ateneu Arenyenc.

Publicat el 19 d'abril de 2024
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir

sant jordi

I per molts anys a tots els Jordis!

I a totes les Jordines i Georgines! santa jordina

Ajuntament d'Arenys de Mar
Riera del Bisbe Pol, 8 - 08350 Arenys de Mar - Tel. 93 795 99 00

^