Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
RSS
Cercar
Arenys de Mar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
En marxa el voluntariat arenyenc per donar suport als més vulnerables durant la crisi del coronavirus

Plaça de la VilaDes d'avui s'activa, de forma oficial i amb tots els tràmits previs necessaris, l'equip de voluntariat per donar suport a les persones més vulnerables de la vila,de forma coordinada amb els equips municipals.

Més d'una cinquantena de persones han respost a la crida feta des de l'Ajuntament per coordinar les diferents iniciatives ciutadanes de voluntariat que han sorgit els darrers dies. Les persones que s'integren a aquest equip són cobertes per una assegurança, disposen de materials i segueixen un protocol d'actuació clar entre totes les parts implicades.

Respecte a les seves funcions i serveis de suport que pot fer aquest grup de voluntariat s'han definit tasques d'acord al context actual :

  • Molts comerços arenyencs (ara més d'una trentena) fan servei a domicili, amb la qual cosa s'evitaran desplaçaments innecessaris que ja poden ser atesos des d'entregues a domicili dels mateixos serveis.
  • La demanda comença a créixer i s'anirà canalitzant en base a la disponibilitat i veïnat.
  • Els referents de coordinació són tres persones concretes. Mai s'activarà ningú a través de cap grup, si no que es farà de forma particular.
  • Quan s'activi algun voluntari rebrà la informació al seu mòbil, amb el protocol específic de comandes, una credencial per circular i consells sanitaris. Insistim que en cap grup mai es rebrà cap dada particular.
  • Els Serveis Municipals d'emergència no paren i sabem que les demandes aniran creixent del tot.
  • Agrair de nou la generositat de tothom i comentar que si hi voleu participar d'aquest grup de voluntariat cal que empleneu aquest formulari:

A través d'aquest formulari es pot sol·lictar ajudar al grup de voluntariat:

Publicat el 23 de març de 2020
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
^