Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Sí a l'Escola Taller La Raureta

La RauretaL'Escola Taller La Raureta començarà a final d'aquest mes de juny després que la Generalitat hagi aprovat el projecte que la Regidoria de Promoció Local va presentar a començament d'any perquè des de l'escola es dugui a terme la rehabilitació de l'edifici, que el Govern municipal vol que es converteixi en un centre de creació per a joves. Durant els primers mesos, la formació es farà a l'edifici Xifré, justament on fa 10 anys, l'any 1998, es va dur a terme la primera escola taller d'Arenys de Mar.
Formar professionalment i facilitar l'accés al món laboral al jovent que hi participa són els dos objectius bàsics que vol acomplir l'escola taller, que serà possible gràcies a les subvencions del Departament de Treball de la Generalitat i de fons europeus. L'Ajuntament es fa càrrec del 25% del cost del projecte.

Podeu trobar més informació sobre l'escola taller a Arenys de Mar i el projecte de convertir La Raureta en un centre de creació per a joves en el reportatge de l'A Tocar Ratlla del mes de febrer de 2008.

Per a més informació: Regidoria de Promoció Local (edifici Xifré. carrer d'Auterive s/n. Tel. 93 795 91 68, etaller@arenysdemar.cat)

Publicat el 5 de juny de 2008
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^