Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Arenys de Flors>Arenys de Flors
Botó que mostra/amaga menú lateral
ARENYS DE FLORS
Arenys de Flors

Cartelleres

Seguim amb una situació de pandèmia, però tot i això us volem presentar la 14a edició de l'Arenys de Flors. I ho fem amb la intenció de seguir treballant perquè aquesta mostra d’art floral sigui un referent que atregui fins a casa nostra, el turisme cultural que tant ens agrada.

La proposta és ensenyar a tots el visitants la feina que veïns i veïnes d'Arenys de Mar han preparat per florir el portals, finestres i balcons de les seves cases, els aparadors dels seus comerços, i els nostres carrers i places. 

L'Arenys de Flors 2021 està servit, ara només falta que vosaltres també hi participeu activament visitant tots els espais que s’ha preparat i gaudiu de les activitats complementàries de música i dansa. El cap de setmana del 5 i 6 de juny, volem que Arenys de Mar sigui altre cop un esclat de color i d’animació. 

En el menú de la vostra esquerra trobareu tota la informació de l'Arenys de Flors: el cartell, el mapa dels espais florits, el programa d'activitats... i tota la informació necessària per gaudir d'aquest programa floral.

Per a qualsevol aclariment, dubte o suggeriment, podeu contactar amb nosaltres: Regidoria de Cultura (Centre Cultural Calisay): 93 792 41 88  cultura@arenysdemar.cat.

 
Imprimir
^