Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Arriba la 3a edició de la Fira de Cervesa Artesana

fira de la cervesaAquesta tarda arrenca una nova edició de la Fira de Cervesa Artesana d'Arenys de Mar, en la qual es podran degustar més de 40 varietats de cervesa, acompanyades de tastets gastronòmics, activitats de cultura cervesera i concerts en directe. Tot plegat s'allargarà durant tota la jornada de dissabte i el seu emplaçament tornarà a ser l'antiga fàbrica del licor Calisay d'Arenys de Mar. Com sempre, l'entrada és lliure.

La 3a Fira de la Cervesa Artesana obrirà les portes a les cinc de la tarda, malgrat que s'espera que el gruix de visitants arribi cap al vespre. Per aquest motiu, a partir de les 8 del vespre s'ha preparat una programació especial amb l'amenització musical de Dj Mandutz, un tast i maridatge de cerveses Hort del Barret a càrrec del cerveser Fermí Cueva (cal inscripció prèvia). A més, a les 9 del vespre se sortejarà un lot de cerveses entre els assistents a la Fira.

Pel que fa a dissabte, la fira romandrà oberta de 12 del migdia a 1 de la matinada. Les activitats complementàries les trobarem, també, a partir del vespre, amb el concerts en directe de Nòmada Sextet (Jazz, Soul i Rythm&Blues), S'temple Bar (Irish music) i Space Invaders (Ska & Rocksteady), a més de nous sortejos de lots de cervesa entre els assistents.

Concurs d'instagram
Una de les novetats que incorpora la Fira de la Cervesa Artesana d'Arenys de Mar és un concurs d'Instagram, amb el qual es convida a tots els assistents a fer fotografies i perjar-les amb l'aplicació Instagram amb l'etiqueta #firacervesaarenys. La millor fotografia i la fotografia més original s'emportaran un lot de cerveses artesanes de premi.

fira de la cervesa

Publicat el 24 d'abril de 2015
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^