Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
PLATGES D'ARENYS DE MAR
Entra en vigor la zona de bany per a gossos i l'horari d'estiu per al seu accés a les platges

A partir de l'1 de juny fins al 15 de setembre, els gossos només podran accedir a les platges de la vila en horari de 8 del vespre a 8 del matí. Es posa en marxa així, un any més, l'horari d'estiu d'accés a les platges per als animals, amb motiu de la gran afluència de banyistes que es registra en aquestes dates a causa de la temporada de bany.

Coincidint amb el nou horari d'accés a les platges per a gossos, també divendres tornarà a habilitar-se, per segon any, la zona de bany per a gossos a la platja de la Picòrdia.

L'espai és específic per als gossos censats a l'Ajuntament d'Arenys de Mar i per als de propietaris que tinguin segona residència a la vila. En aquest darrer cas, les persones interessades en poder-ne fer ús hauran de portar un justificant tipus contracte de lloguer, rebut de l'IBI, etc. i també el comprovant conforme el seu gos o gossos estan censats al municipi on resideixen.

En aquest sentit, els animals que facin ús de la zona de bany per a gossos hauran de dur un mocador específic que els identifica conforme compleixen els requisits d'us de l'espai, el qual es pot adquirir a l'OAC (dill-div, de 8.30 a 14h) i a la Regidoria de Sanitat ubicada als mòduls de Can Nadal (dill-div, de 12.30 a 14h).

A més, com a novetat d'enguany, la zona de bany per a gossos disposarà d'una dutxa i d'una font.

 
Imprimir
^