Arenys de Mar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
10 anys del punt d'atenció del CDIAP a Arenys de Mar

can nadalAquest dimarts 3 de juliol, es compleixen 10 anys des que el CDIAP del Maresme va fer real el desig i la necessitat d'acostar l'atenció dels serveis del Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç del Maresme (CDIAP) a les famílies del nord de la comarca. I ho va fer obrint un punt d'atenció a Arenys de Mar.

Aquest projecte va ser possible gràcies a la col·laboració de l'Ajuntament d'Arenys de Mar que, desinteressadament, va decidir apostar perquè l'antena nord del CDIAP del Maresme tingués la seu a la vila i va cedir una part del primer pis dels mòduls de Can Nadal perquè s'hi pogués ubicar aquest servei adreçat a la petita infància i a les seves famílies.

Els serveis del CDIAP del Maresme
Es tracta d'un servei adreçat a infants de 0 a 6 anys -i a les seves famílies-, que presenten algun tipus de trastorn, discapacitat, disfunció o disharmonia en el seu desenvolupament, o que es troben en situació de risc de patir-la.
L'equip està format per professionals de diferents especialitats: fisioterapeutes, psicomotricistes, logopedes, psicòlegs, un treballador social i una neuropediatra que treballen de forma interdisciplinària amb la finalitat d'oferir espais per a la prevenció, el diagnòstic i l'atenció terapèutica.

L’atenció al Maresme Nord
Durant aquests deu anys de trajectòria, l'equip ha crescut, s'ha consolidat i s'han establert aliances i col·laboracions amb altres equips d'atenció a la infància i a la família de la nostra zona. Amb aquest treball en xarxa, els diferents serveis del centre poden optimitzar i millorar la qualitat de l'atenció a oferir. Disposar d'aquest punt d'atenció a Arenys de Mar ha permès acostar i facilitar l'atenció a les famílies i, alhora, ha facilitat un treball més conjunt amb l'Equip d'Assessorament i Orientació Psicopedagògica (EAP), els equips de Pediatria, el CSMIJ, les Escoles Bressol, els Centres Residencials d'Acció Educativa (CRAE), els equips d'atenció a la infància i l'adolescència (EAIA) i els Serveis Socials de l'Alt Maresme i, per tant, donar una atenció més integral.

Des de l'Ajuntament d'Arenys de Mar donem l'enhorabona al CDIAP, a tots els seus professionals i a les famílies que hi han dipositat la seva confiança en aquesta dècada. Per molts anys més!

Publicat el 2 de juliol de 2018
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
^