Arenys de Mar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Els agents cívics ja passegen per Arenys

agents biblioLa nova parella d'agents cívics que ha contractat l'Ajuntament ja han començat la seva tasca de presència al carrer amb l'objectiu principal de promoure el civisme i preservar i promoure la convivència ciutadana. Les primeres hores d'activitat les han dedicat a conèixer directament alguns serveis municipals i les persones que hi treballen. També han fet una presència activa a la Riera, on han fet suggeriments a persones i també han rebut consultes i demandes d'informació.

La figura de l'agent cívic podrà lliberar a la Policia de tasques relatives al civisme i d'aquesta manera es podrà reforçar la vigilància policial. En aquest sentit els agents cívics faran especial atenció al compliment de l'ordenança de tinença d'animals, la presència a l'entrada i sortida de les escoles, la convivència al carrer i el bon ús del mobiliari urbà. De manera concreta se'ls ha encomanat l'ús cívic dels jardins i entorn de l'edifici Xifré.

Els agents també recolliran tota mena d'incidències a la via pública que observin o els puguin advertir els ciutadans. Tant en els equipaments municipals o en relació amb la recollida selectiva i andròmines.

Els seus horaris són de tarda i a l'estiu es reforçarà amb més presència també durant el cap de setmana.

La contractació dels agents cívics va ser la segona proposta més votada als Pressupotos participatius

Curs d'agents cívics

Des de l'àrea de Promoció econòmica s'ha convocat un nou curs orientat a la formació d'agents cívics com a possible sortida laboral.

El curs es farà els propers dies i ja hi ha oberta la inscripció, que requerirà una entrevista prèvia.

Publicat el 16 d'abril de 2019
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
^