Arenys de Mar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Comença l'enderroc de l'antiga caserna de la Guàrdia civil
L'inici dels treballs d'enderroc provocaran talls de trànsit dels carres adjacents

Caserna Guardia CivilLes obres d'enderroc de l'antiga Caserna de la Guàrdia civil ja són visibles des d'aquest dilluns amb el tall al trànsit d'un tram del carrer Ample, just el tram de darrera la caserna. Aquesta setmana els operaris de l'empresa adjudicatària ja han estat treballant a l'interior de l'edifici. El procés d'enderroc de les façanes no començarà encara abans de tres setmanes un cop ja s'hagin tret tots els serveis i també l'enllumenat públic. que hi ha a l'edifici.

L'inici de les obres s'ha ajornat unes setmanes a l'espera del vist-i-plau de la companyia electrica per treure la part d'instal·lació de la façana del carrer Ample. L'antiga escomesa ara anirà soterrada i per aquest motiu cal iniciar uns treballs que es faran entre els dies 13 i 16 de maig i que comportarà el tall dels carrers de l'entorn mentre duri l'obra per fer una canalització entre el rial i el carrer Ample.

Afectacions de trànsit pels dies 13 al 16 de maig

L'obra per soterrar la xarxa de distribució elèctrica durarà tres dies. Comportarà el tall del carrer d'Anselm Clavé, entre el carrer de Sant Antoni fins a passada la caserna. El tram del carrer d'Anselm Clavé serà de doble sentit entre la caserna i la carretera nacional, per garantir l'accés als parquings privats. Per fer aquest doble sentit se suprimirà tot l'aparcament del carrer. L'accés al carrer d'Anselm Clavé des de la Riera també estarà restringit a vehicles petits i s'advertirà del tall i l'obra.

El tall de Pau Costa a la circulació serà des de la cantonada del carrer de la Perera, encara que els vehicles del veïns podran entrar als seus aparcaments del rial, segons les obres. Durant aquests dos dies el carrer de la Perera serà obert a la circulació, en sentit a la Riera. La pilona quedarà oberta totes les hores del dia.

El conjunt de l'obra durarà dos mesos i es previst una urbanització senzilla del solar amb una part dedicada plaça i la resta a aparcament.s


Publicat el 3 de maig de 2019
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
^