Arenys de Mar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Arrenca la temporada de platges
La temperatura de l'aigua de les platges d'Arenys se situa entre 17 i 18 graus

dutxa adaptadaEls diversos serveis municipals treballen per tenir preparades les platges d'Arenys per la temporada de bany. La primera de les analítiques d'aigua de bany, que fa quinzenalment l'ACA durant tot l'estiu, dóna un qüalitat de l'aigua excel·lent i una temperatura de l'aigua que s'acosta als 17 graus a  llevant del port i a 18 a les platges de garbí.

Les instal·lacions bàsiques de passeres i dutxes ja es van instal·ar per Setmana santa però s'han seguit fent altres instal·lacions com la nova dutxa adaptada que s'ha situat a la platja del Cavaió. La dutxa està situada a la confluència amb el rial de la Serp on hi ha el punt de socors i altres serveis adaptats i la passera de fusta arriba fins just arran de mar. Amb aquesta instal·lació s'amplia el servei de dutxes adaptades que l'any passat ja és va instal·lar una primera a la platja de la Picòrdia, a tocar de la Riera.

Respecte el servei de vigilància de platges, després que el primer concurs va quedar desert, s'ha atorgat la concessió, en una segona convocatòria, a Proactiva, que ja ha realitzat aquest servei de vigilància, atenció i socorrisme els darrers anys. 

La informació del programa de vigilància i informació de la Qualitat de les aigües de bany és accessible des d'aquest mateix web a través de la informació que hi publica l'Àrea de Medi Ambient. També hi ha un espai molt complet sobre la informació relacionada amb les platges d'Arenys, amb tot detall dels serveis que tenen cadascuna i les seves tipologies, com és el cas de l'accés de gossos a la platja i la zona reservada que disposen a la platja de la Picòrdia..  

Publicat el 9 de juny de 2019
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
^