Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Arenys de Mar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Es reinicien les obres al terreny de l'antiga caserna i torna a quedar tallat el rial
Tallat Pau Costa  entre el carrer d'Anselm Clavé i la carretera N-II. Sortida pel carrer d'Anselm Clavé.

Les obres d'adequació del solar de l'antiga caserna de la Guardia civil tornen a començar aquest dilluns, després d'unes setmanes d'aturada coincidint amb les setmanes d'agost, amb molt més trànsit als carrers d'Arenys per les festes de Sant Roc i l'increment de població pel turisme.

Un cop finalitzat l'enderroc de l'edifici i retirada la runa ara comencen les obres per farà una ampliació del rial, per facilitar la circulació en doble sentit, i una distribució de l'espai del nou solar per repartir-lo entre zona d'aparcament i plaça pel veïnat.

El reinici de les obres, aquest mateix dilluns, farà que es talli la circulació al tram del rial, entre el carrer d'Anselm Clavé i la carretera. Es matindrà obert, en sentit de sortida cap a la carretera, el carrer d'Anselm Clavé. 

L'enderroc de la caserna permet observar diversos elements constructius dels fonaments de l'edifici. També s'aprecia l'espai obert que, abans de la construcció de la caserna fa cent anys, havia acollit la darrera drassana arenyenca a tocar del nucli urbà i on el mestre Dotras va construir-hi el 1918 el pailebot Carlitos. 

Terreny de la Guardia Civil, abans de l'Astillero

Publicat el 25 d'agost de 2019
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
^