Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
El Pla d'Actuació Municipal 2019-2023 es fa públic
El 27 de febrer es presentarà en una Audiència pública al Centre Cultural Calisay.

La nova edició de la revista municipal  'A tocar ratlla' (ATR) publica íntegre tota la proposta de Pla d'Actuació Municipal del Govern per aquest mandat 2019-2023. El document ha estat elaborat i consensuat per l'equip de govern i inclou més de dues-centes actuacions.

Justícia social, Territori i Medi Ambient, Promoció de la vila i Transparència i bon govern són els quatre eixos què el Govern estableix com a guia del full de ruta establert per l'actual mandat. Dues-centes accions distribuïdes des de les línies de treball i competències delegades a cada regidoria.

Un document de referencia pel treball intern i també com element de compromís públic i seguiment per part de la ciutadania, a través d'una nova eina i espai digital que s'actualitzarà periòdicament per informar del nivell de compliment dels objectius i accions anunciades.

Audiència pública per presentar el PAM

La presentació oficial del PAM és prevista pel proper dia 27 de febrer, en un acte a la sala Arnau del Centre Cultural Calisay. A la presentació hi participaran l'alcaldessa Annabel Moreno i els regidors i regidores portaveus de les tres forces polítiques que conformen el Govern municipal. L'acte s'anuncia com Audiència Pública i també serà per fer balanç del primer mig any de mandat.

Els pressupostos 2020 i el projecte de les Clarisses a l'ATR

La nova edició de l'ATR té una portada dedicada a la mobilització ciutadana que ha generat el temporal Glòria i un agraïment públic als centenars de persones que s'han volcat a restaurar l'estat de les platges i minvar l'impacte mediambiental del temporal. En aquest sentit també s'adreça el missatge de l'alcaldessa on també agraeix a tothom qui es va mobilitzar i el treball dels serveis d'emergència i serveis municipals.  

Aquest número 1023 de l'ATR també tracta altres temes destacats de la vida municipal dels darrers mesos com els Pressupostos municipals de 2020 i una àmplia informació del projecte de la nova biblioteca. La publicació clou amb l'espai dedicat a la Tribuna política amb l'opinió de tots els partits amb reprersentació municipal.

Des d'aquí es pot descarregar una versió PDF de la publicació i es pot trobar l'edició de paper als equipaments municipals.

Publicat l'11 de febrer de 2020
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^