Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
L'esport femení protagonitzarà el 8M
L'esport femení serà protagonista dels actes del Dia Internacional de les Dones

El suport a l'esport femení i la seva visibilització en tots els àmbits de la societat és el fil principal de la convocatòria municipal d'enguany del Dia Internacional de les Dones.

La jove atleta arenyenca, Marta Mitjans llegirà el manifest de l'acte institucional que anirà seguit d'una presentació preparada per l'Observatori català de l'esport.

L'acte institucional es farà el dissabte, 7 de març, a les 7 de la tarda, al Centre Cultural Calisay, i es clourà amb una performance  que han preparat els nois i noies de l'Espai Jove amb el nom de 'El canvi és dins teu'.

Les darreres setmanes ja ha estat visible, a través de les xarxes socials, la participació arenyenca a la campanya #ThoEstàsPerdent que es promou a nivell nacional per incrementar l’esport femení als mitjans de comunicació.

El lema de la campanya és "Si no veus esport femení, t’estàs perdent la meitat de l’espectacle" amb l’objectiu d'avançar a cap a la plena igualtat, trencar estereotips i posicionar l’esport femení com un contingut d’interès i capaç d’atraure grans audiències.

Les regidories d'Infancia i joventut, d'Esports i Drets civils i Igualtat de forma conjunta amb Ràdio Arenys han treballat en aquesta acció de suport i l'esport femení per fer-lo un element destacat dels actes del dia 8 de març. El nens i nenes del Consell d'Infants van ser els primers en fer visible el seu suport.

El conjunt de regidors del ple municipal també fan pública la seva adhesió amb una fotografia conjunta que s'han fet a la sala de plens amb el gest de tapar-se un  ull que s'ha fet com acció de la campanya  #ThoEstàsPerdent .

Els vídeos previstos amb els diversos col·lectius esportius són els següents:

Publicat el 2 de març de 2020
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^