Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Arenys de Mar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Ban municipal per fer que tothom es quedi a casa

L'alcaldessa Annabel Moreno demana que tothom es quedi a casa per responsabilitat i fer front comú a l'extensió del coronavirus SARS-CoV-2.

Aquesta tarda s'ha publicat un ban recollint les mesures aplicades al municipi i demanant a la població que "minimitzi la seva activitat fora del domicili i que només surti en cas necessari per anar al lloc de treball, a comprar o per qüestions ineludibles i evitar les reunions nombroses així com desplaçaments que siguin innecessaris".

El ban recull les diferents mesures que s'han aplicat en els diversos equipaments i serveis municipals i l'organització del personal municipal per encarar la situació de pandèmia, mentre s'esperen noves mesures de la Generalitat i el govern de l'Estat.

A primera hora de la tarda s'ha tornat a reunir el Comitè d’emergències municipal analitzant la situació arran de les mesures locals i les noves mesures anunciades. Es referma la crida de minimitzar l’activitat fora del domicili i s'afegeix el tancament dels parcs municipals a la decisió de tancar els equipaments.

Tots els equipaments i els parcs municipals tancats 

A través del ban s'especifica i reitera que "se suspèn tota la programació municipals d’activitats socials, culturals i esportives, l’atenció al públic i es tanquen tots els equipaments i els parcs municipals. L’Oficina d’Atenció Ciutadana, a la Plaça de la Vila, només farà atenció amb cita prèvia per casos imprescindibles i inajornables. Els Serveis Socials també reprogramen les seves visites i només atendran casos d’urgència.

La reunió del Comitè d'emergències ha analitzat i treballa des de Serveis socials la situació creada per la suspensió del menjadors escolars i també l'atenció a les famílies i persones més vulnerables. Des de Serveis Socials. en col·laboració de Carites i Creu Roja,  es busquen solucions.

Fitxer Acrobat-PDF de (296,15kB)

Fitxer: BAN_MUNICIPAL_13_marc.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 296,15 kB

Publicat el 13 de març de 2020
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
^