Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Arenys de Mar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Es manté el servei de butà a domicili i també el subministrament des de les gasolineres
Repsol-butà segueix fent la distribució al detall als domicilis d'Arenys de Mar

Bombones de butàLa central de Repsol-Butà de Granollers que coordina el repartiment a domicili a les comarques del Vallès i el Maresme ha confirmat que segueix fent la distribució al detall als domicilis d'Arenys de Mar.

El servei s'ha vist afectat en la seva regularitat habitual i per aquest motiu es recomana una trucada prèvia  de comanda al teèfon. 937902086. Es tracta d'una b´stia de veu on cal deixar el missatge amb les dades: població, carrer, núm. escala, pis, porta etc. D'aquesta manera s'assegura l'anada del repartidor. Tanmateix cal deixar la bombona buida al carrer per identificar la necessitat. Qualsevol consulta s'atendrà al telèfon: 938703699

El subministrament de bombones de Repsol i CEPSA a les gasolineres 

Les gasolineres arenyenques ha confirmat que tenen subministrament i es reposen les bombones sense problemes.

La Repsol més propera és a Can Gubau a l'Ajup que té un stock de 40 bombones que ha renovat completament aquest matí. El preu de la bombona és 17.80euros. El telèfon de contacte és el 937951193. La gasolinera de Canet, a la sortida de la N-II cap a Sant Pol, també té subministrament de Repsol-butà.

La gasolinera BP de Can Maresma té submisnitrament de butà i propà CEPSA. També té un sitock de 40 bombones que va reposar ahir i avui en tenia 30 de plenes. Tampoc hi ha problema d'abastament. El preu de la bombona és de 18:49 euros i el telèfon de contacte el 635 63 74 24. 

El cas que us hagiu de traslladar en cotxe a alguna de les gasolineres us recomanem fer la trucada prèvia i ja reservar les bombones, abans d'iniciar el trajecte. I feu atenció que les bombones buides només s'accepten a la companyia que els pertoca. No us les intercanviaran.

Publicat el 25 de març de 2020
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
^