Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
VISITA'NS! Arenys de Mar, vila marinera

VISITA'NS! Arenys de Mar, vila marinera.La regidoria de Turisme ha publicat, aquesta tarda, un vídeo a les xarxes socials per promocionar Arenys de Mar com a destinació turística. "Visita'ns" és la crida i  el reclam de la campanya que té com eix principal un vídeo amb un ritme molt dinàmic d'imatges per presentar els atractius de la vila.

L'objectiu d'aquest vídeo és que s'escampi per les xarxes socials i que tothom col·labori en la seva distribució. Aquesta tarda, vigília de Festa Major, s'ha presentat l'edició en català, però la campanya té tres versions lingüístiques més, en castellà, francès i anglès.

El format del vídeo és vertical, pensat per mòbil i pel consum a les xarxes socials. El conjunt d'imatges i missatges fa especial atenció al caràcter de vila marinera, d'acord amb la distinció d'Arenys de Mar en aquesta categoria que ha fet l'Agència Catalana de Turisme. En aquesta mateixa línia es remarca tot el que ofereix la vila  en nàutica, gastronomia, bons serveis hotelers... El vídeo també inclou algunes imatges amb persones amb mascareta per visualitzar que hi ha consciència activa, en aquests moments postcovid-19

Visita Arenys

Aquesta campanya s'acompanya de la recent renovació del web VISITA ARENYS de promoció turística que ha canviat la seva imatge i ampliat els seus continguts fent atenció detallada a l'agenda d'activitats pels visitants. El web és accessible en quatre llengües.

Des de la regidoria de Turisme es convida a tothom a compartir aquest vídeo a les xarxes socials entre les amistats que poden estar planificant les vacances i que es plantegin venir a Arenys com una bona destinació.

Les accions actives de promoció turística i de la vila es van considerar prioritàries a les actuacions del pla ReAcció20 per portar a terme mesures que ajudin a recuperar l'activitat econòmica.

Informació relacionada
Les noves mesures s'apliquen a partir de dilluns, 22 de febrer
Les noves mesures s'apliquen a partir de dilluns, 8 de febrer
El Procicat torna a allargar 15 dies, fins el 7 de febrer, les mesures de confinament municipal
Des del 4 de juny s'aixeca la suspensió dels terminis legals per reclamar, desistir i retornar productes
Les Escoles bressol municipals reobren el dimecres, 10 de juny
A partir de dilluns, 8 de juny, amb algunes restriccions i canvis en els serveis
Dies claus: prioritzem l'atenció telemàtica, i ens hem reforçat per estar disponibles per a l'atenció presencial
Es fa públic el condol i la solidaritat a les famílies que han patit perdues i l'agraïment als professionals de la salut, entitats socials, voluntariat i els serveis municipals
El Museu d´Arenys de Mar el dimarts 2 de juny i la sala d´exposicions del C.C.Calisay  el divendres 5 de juny obren de nou les seves portes.
Publicat el 8 de juliol de 2020
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^