Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
L'Equip d'Atenció Primària d'Arenys fa el pregó de la Festa Major

CAP D'ARENYS PREGÓ L'Equip d’Atenció Primària (EAP) d'Arenys de Mar ha estat el protagonista del pregó de la Festa Major de Sant Zenon, marcada per la Covid-19 i que tot l'equip humà del CAP ha viscut en porimera línia. El pregó es fva enregistrar, prèviament, en forma de vídeo davant l’excepcionalitat de la situació actual. I es va publicar al web municipal i a les xarxes socials per evitar l'aglomeració de persones  que registra aquesta cita que va acompanyada del brindis a la Plaça de la Vila.

El director de l’EAP, Ricard Peiró, ha estat l’encarregat d'iniciar el pregó posant en valor la feina feta per l’equip durant aquests mesos de pandèmia per la Covid-19 : “tots els treballadors del CAP, del primer a l’últim, hem hagut de donar el millor de nosaltres. Hem hagut de deixar enrere pors, incerteses, angoixes per tirar endavant amb la nostra tasca: atendre la salut de tots els arenyencs” – afirma Peiró.  De la mateixa manera, Ricard Peiró ha destacat el paper fonamental de la ciutadania en aquesta lluita contra el coronavirus i ha aprofitat per agrair les mostres de solidaritat rebudes per part de diverses institucions i entitats.

A continuació, diversos sanitaris han fet recomanacions per gaudir de la Festa Major amb seguretat i han fet una crida a la prudència de la població. Mesures com mantenir la distància de seguretat, rentat de mans freqüent i ús de la mascareta es combinen amb d’altres per fomentar actituds saludables.

El vídeo finalitza, amb tot l’equip ha desitjat unes bones festes a l’entrada del CAP, conjuntament amb l'alcaldessa d'Arenys de Mar, Annabel Moreno.

Els programa d'actes de la Festa Major es pot trobar detallat al web Festa Major 2020, on hi ha el detall d'activitats i un PDF que es pot descarregar.

Al programa s'especifica els tipus d'actes i quins són els seus controls d'aforament, en alguns casos limitat i amb reserva prèvia d'entrada (gratuïta). També s'indiquen aquells actes que són retransmesos per streaming a través de les xarxes socials municipals i els canals de Ràdio Arenys.

Informació relacionada
Les noves mesures s'apliquen a partir de dilluns, 22 de febrer
Les noves mesures s'apliquen a partir de dilluns, 8 de febrer
El Procicat torna a allargar 15 dies, fins el 7 de febrer, les mesures de confinament municipal
Des del 4 de juny s'aixeca la suspensió dels terminis legals per reclamar, desistir i retornar productes
Les Escoles bressol municipals reobren el dimecres, 10 de juny
A partir de dilluns, 8 de juny, amb algunes restriccions i canvis en els serveis
Dies claus: prioritzem l'atenció telemàtica, i ens hem reforçat per estar disponibles per a l'atenció presencial
Es fa públic el condol i la solidaritat a les famílies que han patit perdues i l'agraïment als professionals de la salut, entitats socials, voluntariat i els serveis municipals
El Museu d´Arenys de Mar el dimarts 2 de juny i la sala d´exposicions del C.C.Calisay  el divendres 5 de juny obren de nou les seves portes.
Publicat el 9 de juliol de 2020
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^