Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Arenys de Mar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Actes del 25N, Dia Internacional contra la violència envers les dones
Taller "Entre homes, parlem de noves masculinitats", aquest dissabte, 14 de novembre, en un sessió online

25NLa regidoria d'Igualtat prepara diverses activitats a l'entorn del 25N, Dia internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones. El mateix dia 25 de novembre se celebrarà un acte institucional que, enguany serà en format audiovisual on-line. També es programes dos tallers, un adreçat a homes, sobre noves masculinitats i un altre sobre dones i diversitat funcional que es farà a continuació de l'acte institucional.

El taller "Entre homes, parlem de noves masculinitats" serà, aquest proper dissabte, 14 de novembre, en un sessió online a càrrec del psicòleg Joel Audí.  Per assistir-hi no caldrà inscripció prèvia i s'hi podrà accedir des d'aquest enllaç (Zoom) que es difondrà a les xarxes socials municipals.

Manifest del 25 N llegit per la Defensora de la ciutadania

El 25 de novembre, a les 7 de la tarda, l'acte institucuonal enguany serà en format virtual i inclourà la lectura del manifest del 25N, a càrrec de Teresa Verdura, Defensora de la ciutadania. Hi intervindran també l'alcaldessa Annabel Moreno i la regidora d'Igualtat, Laia Martín.

A continuació de l'acte institucional, en la mateixa sala on-line, es farà el taller "Dona i diversitat funcional " a càrrec de Mousiké.

DONA 25n

Publicat l'11 de novembre de 2020
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
^