Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
ELS FORMULARIS
Taller: Famílies sense armaris
Acompanyant la diversitat sexual i de gènere.

Des de la regidoria Drets Civils, en el marc del dia 28 de juny, Dia Internacional de l'Orgull LGBTIQ+ es realitza el Taller: Famílies sense armaris. Acompanyant la diversitat sexual i de gènere. A càrrec de Candela, Cooperativa d'acció comunitària i feminista.

El taller es farà dimecres 30 de juny a les 6 de la tarda a la sala noble del C.C. Calisay.  Cal inscripció prèvia a través d'aquest formulari.

A l´hora d´educar en l´equitat, prevenir les violències de gènere i generar referents positius, les famílies tenen un paper fonamental. En la majoria dels casos les famílies s´impliquen de manera activa en l´educació de fills i filles buscant el millor per ells/es, però moltes vegades manquen eines per saber com fer-ho de la millor manera; com hem de parlar de sexualitat i de relacions amb els nostres fills i les nostres filles? Què podem fer per prevenir les relacions abusives? Com podem actuar de referents positius? Com educar amb la perspectiva de la coeducació? Quins jocs escollir? De quina manera podem educar en el valor de la diversitat i acompanyar de manera respectuosa a les nostres filles i als nostres fills? A continuació us proposem un seguit de formacions i tallers dirigits a mares, pares i famílies que poden ajudar a respondre algunes d´aquestes preguntes a partir de generar un espai de trobada on compartir dubtes, reflexions i propostes...www.candela.cat.

*
*
*
*
*
Cliqueu per veure l'ajuda *

He llegit i accepto la

política de privacitat

D’acord amb el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d'abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades (RGPD), les dades personals recollides en el present formulari seran objecte de tractament per part de l’Ajuntament d’Arenys de Mar amb la finalitat que hi consta,. La base legal pel tractament de les seves dades és el seu consentiment, el desenvolupament de mesures contractuals o pre-contractuals i l’interès públic o exercici de poders públics. Es podran exercir els drets d’accés, supressió, rectificació, oposició, portabilitat o limitació mitjançant correu electrònic a l’adreça oac@arenysdemar.cat. Pot contactar amb el Delegat de Protecció de Dades a dpd.ajaarenysdemar@diba.cat . En tot cas, els interessats tenen el dret de presentar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades. Les dades personals proporcionades es conservaran pel període legal o contractualment previst, o mentre es mantingui el consentiment de l’interessat. No es farà cessió de les dades obtingudes excepte pel compliment d’obligacions legals de l’Ajuntament. Preguem comuniqui de forma immediata a oac@arenysdemar.cat qualsevol canvi o modificació que es produeixi en relació a les dades que ens ha proporcionat, amb la finalitat de que aquests responguin amb veracitat a la seva situació personal en tot moment.

 
^