Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Arenys de Mar inspira, el nou eslògan local com a destinació turística

Arenys Inspira

La regidoria de Turisme presenta, aquesta setmana, el nou eslògan per promoure Arenys de Mar com a destinació turística. ARENYS DE MAR INSPIRA és el joc de paraules escollit per acompanyar la imatge d'una vila que transmet tranquilitat i serenor i és punt de cultura, art, tradicions i gastronomia. La campanya s'acompanyarà de diversos suports gràfics i publicitaris, en l'àmbit local i nacional, i també un vídeo (veure vídeo) per difondre i compartir a les xarxes socials. 

Actualment les tendències del comportament dels turistes ens remarquen que ens trobem amb un visitant que fuig d'espais tancats, prefereixen destinacions properes i conegudes ja que els ajuden a sentir-se més segurs amb espais oberts per poder fer activitats a l'aire lliure. Necessitem trobar espais on poder treure´ns la mascareta i alhora sentir-nos segurs tornant a fer activitats que ens aportin benestar.

ARENYS DE MAR INSPIRA és el nou eslògan treballat des de l'àrea de Turisme amb el qual es vol transmetre el que la vila ofereix com a destinació turística: l'oportunitat de respirar l'ambient de poble recorrent carrerons o caminant per la Riera a l'ombra dels majestuosos plataners o relaxar-se en una de les àmplies platges. També descobrir l'art de les puntes de coixí al Museu Marès de la Punta; seure pausadament davant de l'esplendor del retaule barroc de Pau Costa a l'església parroquial de Santa Maria o passejar en silenci envoltat de modernisme al cementiri de Sinera, exemple emblemàtic de cementiri mariner mediterrani. Sense oblidar-nos del plaer que ens dóna la gastronomia amb el producte local i el comerç de proximitat.

Juntament amb la imatge, s'ha encarregat un audiovisual l'objectiu del qual és materialitzar la idea de l´eslògan a partir d'espais concrets de la vila, així com oficis tradicionals i actuals. D´aquesta manera podem veure els atractius d'Arenys de Mar que fan que sigui una destinació turística reconeguda.

Per altra banda, amb la campanya es vol donar a conèixer la idea que Arenys de Mar és un espai que estimula els sentits i l'intel·lecte, motiva, embriaga i sobretot encisa. Una vila rica culturalment, amb una gastronomia singular i una geografia i paisatge natural que, al capdavall, inspira.

La campanya pròpiament dita, constarà del llançament i difusió d´aquest audiovisual curt; la imatge gràfica en format anunci a diverses revistes en format paper, ja siguin locals, regionals com internacionals; la imatge en format digital per diversos espais webs; així com baners o altres elements publicitaris.

La imatge gràfica és del dissenyador Txeni Gil, les fotografies de les diferents insercions gràfiques són del fotògraf Juanchi Pegoraro i la producció i realització de l'audiovisual és de Murmuris, es tracta d´empreses arenyenques especialistes al sector.

Publicat el 28 de juny de 2021
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^