Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
L'Stella Marís serà una residència i centre ocupacional per persones amb autisme

Junts AutismeLa directora de Junts Autisme, Neus Payerol, i l'arquitecte de l'entitat han presentat, aquest matí, a l'Alcaldia, la seva proposta per l'edifici d'Stella Maris. L'Ajuntament preveu cedir-lo a l'entitat com a continuació del compromís que ja havia contret, inicialment, amb la cessió de l'edifici de la Raureta.

Junts Autisme és una fundació, amb seu a Arenys de Mar, que treballa i defensa els drets i la dignitat de les persones amb autisme per tal de millorar la seva qualitat de vida i la de les seves famílies, impulsant serveis que garanteixin la seva inclusió escolar, social i laboral.

L'entitat ha presentat en forma d'avantprojecte l'actuació que preveu fer a l'edifici de l'Stella Maris. Una residència i un centre ocupacional per persones amb autisme. A la planta baixa es proposa situar el centre ocupacional i es preveuen dos accessos diferenciants per cada espai.

A la reunió també hi han participat els arquitectes municipals que han aportat diversos detalls del procés urbanístic  administratiu que encara ha de seguir tot el projecte per esdevenir una realitat.  Entre d'altres passos s'ha de fer un Pla especial d'usos atès que l'edifici no té cap qualificació i es preveu donar-li un ús assistencial.

Per iniciar la tramitació de cessió a Junts Autisme l'Ajuntament d'Arenys de Mar ha d'acabar d'obternir la propietat de l'edifici que encara no s'ha fet efectiva. Dimarts passat, la Junta de Govern Local va aprovar la reparcelació de tota la finca d'Stella Maris, delimitant l'espai de promoció urbanística que inclourà tota una promoció d'habitatges. D'aquesta promoció a l'ajuntament li pertocaran tres habitatges.

Publicat el 31 de gener de 2022
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^