Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
CRÒNICA DEL PLE, MOCIONS I PRECS I PREGUNTES
Crònica del Ple de febrer de 2022; declaració institucional, moció i precs i preguntes

PLe municipalEl Ple municipal ha celebrat la seva a la sessió ordinària de 24 de febrer de 2022 (veure vídeo complet) d'acord al següent ordre del dia. La sessió ha començat amb una Declaració  institucional per la pau a Ucraïna, llegida per l'alcaldessa Annabel Moreno i que tenia el consens de tots els grups muncipals.

Des de l'alcaldia s'ha informat del compliment d'objectius de la LO 2/2012 d'Estabilitat Pressupostaria I Sostenibilitat Financera i donat compte del compliment dels terminis  previstos de pagament les obligacions i del càlcul del període mig de pagament del 4rt trimestre de 2021 (seguiment Pressupost).

El Ple ha aprovat, amb l'abstenció de l'oposició, la licitació de l’obra prevista en el projecte de rehabilitació de l'edifici "Les Clarisses" per a destinar-lo a Bibiblioteca municipal. i s'ha informat del contracte d’emergència de l’enderroc d'una casa del carrer de Bonaire, succeït fa unes setmanes.

I per unanimitat, el Ple municipal ha aprovat el projecte del rial de les Canalies que afecta al tram final de l'avinguda fins a la cruïlla amb la carretera N-II. El projecte d'urbanització defineix  les obres necessàries per millorar les condicions de trànsit tant rodat com de vianants i renovar les xarxes dels serveis urbanístics per tal de procedir posteriorment a la cessió i recepció del vial Rial de les Canalies. El pressupost total de les obres d'urbanització (PEC) és de 1.943.810.50€ i el termini de durada de les obres s'estima en 12 mesos. (veure informació completa)

El Ple també va debatre un moció presentada pel PSC sobre l'ampliació del CAP que va ser rebutjada. També es van tractar els precs i preguntes presentats per l'oposició; Junts per Arenys i el PSC. 

Declaració institucional:

Mocions:

  • No s'aprova la moció que presenta el PSC per a reclamar l'ampliació del CAP d'Arenys de Mar (PRP 2022/98). Vots a favor (PSC+JxA-JxC). Vots en contra (ERC, CUP i AeC)

Precs i Preguntes

Prec i preguntes presentades pel grup municipal de Junts per Arenys-Junts per Catalunya:

Fitxer Acrobat-PDF de (293.51kB)

Fitxer: Preguntes_PLE_JUNTS_24022022.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 293.51 kB

Prec i preguntes presentades pel grup municipal del Grup municipal socialista:

Fitxer Acrobat-PDF de (178.44kB)

Fitxer: preguntes_GMSocialista_febrer.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 178.44 kB

Les actes de les sessions plenàries es poden consultar aquí i també en format de videoacta.
La seva publicació definitiva de cada sessió triga un temps de tramitació.

Publicat el 24 de febrer de 2022
Imprimir
^