Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Reconeixements esportius 2021 i menció esportiva Bernat Coll

Nit de l'esports 2021

140 esportistes arenyencs van rebre, aquest dimecres, el reconeixement institucional de l'Ajuntament d'Arenys pels seus èxits esportius durant l'any 2021. L'ajuntament d'Arenys de Mar, a través de la regidoria d'Esports, va fer públics aquests reconeixements en un acte celebrat al Teatre Principal on també es va entregar la menció esportiva 'Bernat Coll' al navegant i regatista del CNAM, Jacinto Rodríguez.

La regidora d'Esports va aprofitar les dades del nombre de premiats, 103 homes i 37 dones, per demostrar la desigultat de gènere en la pràctica de l'esport federat i va refermar el seu compromís de seguir promocionant l’esport femení i la implicació de la dona en el món de l’esport. 

L’alcaldessa Annabel Moreno, que va participar a l'entrega de guardons amb regidors i regidores del govern i l'oposició, va destacar el bon moment esportiu que viu la nostra vila i va remarcar i agraïr el paper d'ambaixadors dels nostres esportistes arreu on competeixen. També va agraïr l’esforç d'entitats i esportistes per haver suportat les mancances provocades per les restriccions de la pandèmia. 

Els esportistes de les entitats esportives arenyenques, que han assolit diferents èxits esportius durant la temporada 2020 – 2021, són:

ATLETISME:

  • Ivet Codoñés Tapias de la Penya Apa Anem-hi,  com a campiona de 4X300 al campionat de Catalunya de clubs al Prat de Llobregat, sisena al relleu 4X100 al campionat d´Espanya de clubs de segona divisió a Durango, sisena amb triple salt al campionat d´Espanya de clubs a Sagunt, cinquena al campionat de Catalunya de relleus 4X300 a Barcelona.
  • Marta Mitjans Muñoz de la Penya Apa Anem-hi, com a subcampiona d´Espanya de 1.000 metres llisos a l´aire lliure a Lleida,  rècord de Catalunya de 500 metres llisos a Gavà, amb un temps de 1:15:36, rècord de Catalunya 1000 metres llisos a Barcelona amb un temps de 2:49:10, rècord europeu de Meeting Internacionals en 1000 metres llisos a Palafrugell, quarta al campionat de Catalunya de 300 metres llisos a Lleida, Campiona d´Espanya de clubs de 600 metres llisos a Lleida, Campiona d´Espanya per Federacions Autonòmiques de 1000 metres llisos a Cuenca, Campiona de Catalunya de tardor 1000 metres llisos a Barcelona, campiona de 1000 metres llisos al campionat de Catalunya de clubs al Prat de Llobregat, tercera amb 3000 metres llisos al campionat d´Espanya de clubs de segona divisió a Durango, campiona de 4300 al campionat de Catalunya de Clubs al Prat de Llobregat, subcampiona de 4X300 al campionat d´Espanya de clubs a Sagunt, subcampiona de Catalunya de cros a Santa Cristina d´Aro, cinquena al campionat d´Espanya de clubs a Sevilla, tercera d´Espanya al campionat d´Espanya de Federacions Autonòmiques a Oviedo, subcampiona al campionat de Catalunya de 3000 metres llisos a Barcelona i cinquena al campionat de Catalunya de relleus 4X300 a Barcelona. I tot això tenint en compte la greu lesió que va patir a principis d´any.

BASQUET:

  • L´equip preinfantil masculí del Club Arenys Bàsquet, equip que va assolir el campionat de lliga del nivell B. Gran temporada la realitzada per l'equip amb una lliga iniciada al març, però amb partits on cada cap de setmana es donava un pas endavant en el joc col·lectiu i es mirava a la part alta de la classificació, amb una última jornada on s'arribava amb totes les opcions per proclamar-se campions de lliga, cosa que finalment va passar. Els seus integrants són: Alfonso Del Rey, Arnau Torrents, Martí Montaner, Aleix Quílez, Àlex López, Roger Soler, Ernest Vàzquez, Marc Merino, Marc Pujadas, Bruno Schneider, Ian Alba, Unai Buñuel, Isaac Galvez i com a entrenadors: Fidel Vazquez i Pau Ferrer.

CULTURISME:

  • Estela Rojas, com a segona classificada al campionat d´Europa i sisena classificada en el campionat del Món en la modalitat de bikini fitness júnior. També va assolir la segona posició en el campionat d´Espanya en la modalitat bikini fitness tant en categoria júnior com a sènior.
  • Fran Abadal, com a sisè classificat en el MR UNIVERSE de la Federació WABBA Internacional celebrat el 14 de novembre i en tercera posició en el campionat Hercules Olyimpia Pro del 27 de novembre i tot dintre de la categoria professional.

FUTBOL:

  •  L´equip cadet masculí B del Sinera United, equip que va assolir el campionat de la lliga de la segona divisió.  Els seus integrants són: Aniol Cabos, Pol Clapés, Aleix Rossell, Oriol Punsola, Gere Punsola, Hugo Moret, Joel Sans, Nil Blanco, Tim Wilhelm, Moha Bihi, Ivan Monsonis, Jordi Gallardo, Alex Martin, Unai Bueno i Miguel Fuente; i com a entrenadors en Marc Bou i Robert Bou.
  •  L´equip benjamí del Club Futbol Arenys, equip que va guanyar la lliga de tercera divisió, amb tots els partits guanyats i únicament un empat. Els seus integrants són: Jordi Corredera, Roger Blanco, Pau Escudero, Pau Castellvi, Tian Lasalle, Max Fradera, Jan Nicolas Subelza, Hugo Ruiz, Agustí Rectoret, Siro Martinez i com a entrenador el Xavier Herrero.

HOQUEI PATINS:

  • L´equip sènior femení del Club Hoquei Arenys, aquest any l'equip sènior d'Hoquei Patins Femení d'Arenys de Mar ha pujat de categoria de 2ª catalana a 1ª catalana, invictes, guanyen tops els partits excepte 1 que van empatar i només amb 7 jugadores tota la temporada, on la joventut es la característica principal. Han sigut una pinya com equip durant tot l'any i això ha estat una des les claus de l'èxit i el bon ambient que n'hi ha entre elles. Les seves integrants són: Elia Portús, Irene Pellicer, Carla Naranjo, Cristina Funtaner, Elia Jolis, Anna Morera, Laia Fernández i l´entrenador Arnald Avilés.

KUNG FU:

  • L´equip de l'Associació Kung Fu Arenys, com a 3r classificat de clubs al Campionat de Catalunya realitzat a Tordera i que estava organitzat per la FAMC, Federació d'Arts Marcials de Catalunya. Els integrants són: Georgina Soto, Miquel Rins, Adama Traoré, Nadi Joulal , Nariman Joulal i en Rafa Ferrer.
  •  Georgina Soto Guerrero de l'Associació Kung Fu Arenys, com a primera classificada en formes o taolu.
  • Miquel Rins Reinoso de l'Associació Kung Fu Arenys, com a segon classificat en formes o taolu.
  • Adama Traoré Arias de l'Associació Kung Fu Arenys, com a tercer classificat en formes o taolu.

PESCA:

  • Josep Mª Prat Viciano del Club Pesca Mar-Sport,  com a sots campió de Catalunya en el campionat d´embarcació currica costa.  
  • David Rojas Bou del Club Pesca Mar-Sport,  com a sots campió de Catalunya en el campionat d´embarcació fondejada de categoria individual.
  • Jaume Dausa Elías del Club Pesca Mar-Sport,  com a sots campió de Catalunya del campionat Boia Corcheo Mar Clubs.
  • Daniel Recasens Tolo del Club Pesca Mar-Sport,  com a campió de Catalunya en el campionat d´embarcació currica costa.
  • Luis Marcelo Alves Correa del Club Pesca Mar-Sport,  com a campió d´Espanya en la categoria de Mar-Costa de duos autonòmiques.
  • Juanjo Manzano Villena del Club Pesca Mar-Sport,  com a campió de Catalunya en el campionat d´embarcació currica costa.
  • Joan Panadès Fernandez del Club Pesca Mar-Sport,  com a campió d´Espanya en la categoria de Mar-Costa de duos autonòmiques
  • Jonatan Torres Lozano  del Club Pesca Mar-Sport,  com a sots  campió de Catalunya en la categoria d´embarcació fondejada de duos.
  • Teresita Gonzalez-Montes Fruniz del Club Pesca Mar-Sport,  com a campiona d´Espanya en la categoria de Mar-Costa Roca.
  • David Bertran Moyano del Club Pesca Mar-Sport,  com a sots  campió de Catalunya en la categoria d´embarcació fondejada de duos.
  • Josep Haro Perich del Club Pesca Mar-Sport,  com a sots campió de Catalunya en el campionat d´embarcació currica costa.
  • Agustí Haro Perich del Club Pesca Mar-Sport,  com a sots campió de Catalunya en el campionat d´embarcació currica costa.
  • Sergi Gobernado Ortega del Club Pesca Mar-Sport,  com a campió de Catalunya en el campionat d´embarcació fondejada de categoria individual.
  • Jose Antonio Lleida Herrero del Club Pesca Mar-Sport,  com a sots campió de Catalunya en la categoria Corcheo Mar individual.
  • L´equip d´embarcació fondejada del Club Pesca Mar-Sport, com a campió de Catalunya. Els seus integrants són: Mario Gonzalez Ponce, Juan Jose Polo Garcia, David Bertran Moyano, David Rojas Bou i Josep Mª Prat Viciano.

REM (LLAGUT CATALÀ):

  • Equip veterà femení del Club Rem Arenys, van quedar en primera posició en el campionat de Catalunya de llagut i en segona posiciuó en la II Lliga d´Hivern de llarga distància de llagut. Les seves integrants són: Núria Anglès, Lucille Benham, Cristina Espuga, Estel Illas, Emma Jodar, Raquel Mijes, Maribel Pérez, Núria Rosales, Elvira Aguilar, Pilar Gomez, Gemma Mora, Simona Ruze, Ester Vila i l´entrenador/timoner Dani Ribó.

 TAEKWONDO:

  • Lluc Vives Romero del Club Taekwondo Viro com a primer classificat en el campionat de Catalunya de promoció infantil de -36Kg.
  • Marwa El Baida Jya del Club Taekwondo Viro com a primera classificada en el campionat de Catalunya de promoció infantil de -47Kg.
  • Hugo Calderon Pi del Club Taekwondo Viro com a tercer classificat en el campionat de Catalunya de promoció infantil de -33Kg.
  • Jana Bartres Sanuy del Club Taekwondo Viro com a tercera classificada en el campionat de Catalunya de promoció infantil de -36Kg.
  • Riyad Essoulh El Karkri del Club Taekwondo Viro com a tercer classificat en el campionat de Catalunya de promoció infantil de -39Kg.

TIR AMB ARC:

  • Lucía Rodríguez Coutado de l´Associació Tir amb Arc La Conxorxa,  en la categoria d´arc compost sènior, va ser la guanyadora de la lliga catalana a l´aire lliure 2020-2021, campiona de Catalunya aire lliure 2021, 5ª classificada en el campionat d´Espanya aire lliure i disposa del rècord de Catalunya aire lliure amb 684 punts. 

VELA:

  • Pol Marsans i Alex Marsans del Club Nàutic Arenys de Mar, segons classificats en el campionat d´Espanya Sots 23 de la categoria de 49er. Seleccionats per la Reial Federació Espanyola de Vela al programa de joves promeses i membres de la selecció espanyola al Mundial Júnior de Polònia  
  • Iset Segura del Club Nàutic Arenys de Mar,  12ª classificada en el Mundial júnior de Nacra 17. Única representant espanyola participant a la Youth Foiling Gold Cup a Itàlia
  • Max Rondeau del Club Nàutic Arenys de Mar,  15è classificat a l´Europeu de Nacra 15 a Suïssa. Classificat com a únic espanyol al Mundial júnior de Vela en Nacra 15 al desembre 2021
  • Rafael Carbonell amb l´embarcació “Rats on Fire” del Club Nàutic Arenys de Mar, guanyador per 12ª vegada del Trofeu Comte de Godó de creuers i embarcació més laureada del Trofeu del Reial Club Nàutic de Barcelona.
  • Mònica Azón del Club Nàutic Arenys de Mar, com a campiona d´Espanya femenina i absoluta a Portosín (Galícia) i campiona del Món categoria màster femenina i podi de 3ª absoluta a Barcelona (BISC), tot això com a regatista de Làser Màster.

VOLEIBOL:

  • L´equip sènior masculí del Club Voleibol Arenys, primer classificat a les fases de Catalunya aconseguint el passi a les fases del campionat d´Espanya. Tercer classificat a les fases d´Espanya disputades a Saragossa assolint l´ascens a primera divisió nacional. Els seus integrants són: Joan Font, Jordi Belda, Àlex Ferran, Pol Major, Martin Ferraz, Marçal Macià, Jordi Sagrera, Hugo Muñoz, Ferran Espriu, Xavier Perez, Marc Relaño , Sergi Graupera, Hugo Moret i l´entrenador Ernesto Ossola.
  • L´equip aleví masculí del Club Voleibol Arenys, segon classificat al campionat de Catalunya assolint la classificació pel campionat d´Espanya disputat a Valladolid. Els seus integrants són: Roger Rondeau, Gilbert Rondeau, Ovidi Vaya, Quico Carbonell, Robert Corredera, Aaron Martinez, Màrius Moret i els entrenadors Carla Visciglia i Ernesto Ossola.
  • L´equip infantil masculí del Club Voleibol Arenys, segon classificat al campionat de Catalunya assolint la classificació pel campionat d´Espanya disputat a Soria. Els seus integrants són: Guillem Bardina, Jan Piedra, Cedryc Romero, Javier Prats, Diego Kunda, Pau Moret, Arnau Corominas, Jordi Ariel i l´entrenadora Carla Visciglia.
  • Diego Kunda i Carla Visciglia del Club Voleibol Arenys, seleccionats amb la selecció Catalana de categoria infantil com a jugador i entrenadora assolint el bronze al campionat d´Espanya de seleccions autonòmiques disputat a Valladolid. En Diego també ha esta seleccionat amb la selecció espanyola U15.
  • Pau Estrada, Sergi Graupera i Hugo Moret del Club Voleibol Arenys, seleccionats amb la selecció Catalana de categoria cadet, assolint el bronze al campionat d´Espanya de seleccions autonòmiques disputat a Valladolid.

VOLEI PLATJA:

  • Equip femení sots 19 del Club Vòlei Platja Arenys, van quedar primeres en els campionats de Catalunya sots 19, aconseguint una plaça pels campionats d´Espanya, on van quedar novenes en una taula de 30 equips. Les jugadores són: Alexandra Buján i Alba Pérez.
  • Equip masculí sots 19 del Club Vòlei Platja Arenys, van quedar primers en els campionats de Catalunya sots 19, aconseguint una plaça pels campionats d´Espanya, on van quedar quarts. Els jugadors són: Albert Marrugat i Marc Relaño.
  • Equip cadet femení del Club Vòlei Platja Arenys, van quedar primeres en els campionats de Catalunya cadet, aconseguint una plaça pels campionats d´Espanya, on van quedar quinzenes. Les jugadores són: Noa Buján, Èlia Casanovas, Nerea Roig i Júlia Cardenas.
  • Equip cadet masculí del Club Vòlei Platja Arenys, van quedar primers en els campionats de Catalunya cadet. Els jugadors són: Sergi Graupera, Hugo Moret, Pau Estrada i Diego Kunda.

També es va distingir als  esportistes arenyencs que competeixen amb entitats esportives que no arenyenques  però que han assolit també diferents èxits esportius durant la temporada 2020 – 2021:

  • Dídac Plana del Futbol Club Barcelona,  va assolir amb l´equip de futbol sala la lliga nacional de futbol sala.
  • Thais Perez del Club Hoquei Mataró, es va proclamar campiona d´Espanya de hoquei patins en la categoria sots 17, guanyant la final de Vigo 6 a 3 a l´equip de Palau Solità i Plegamans. I com a sots campiona d´Europa que es va celebrar a Luso (Portugal).

I la persona nominada i reconeguda amb la menció especial Bernat Coll, és:

  • Jacinto Rodriguez del Club Nàutic Arenys de Mar, en Jacinto Rodriguez  és armador de l'embarcació Duende i soci del Club Nàutic d'Arenys de Mar des del 1975. Segueix en actiu representant els colors del CNAM. És tota una institució al Món de la vela amb 91 anys complerts aquest any

_______________

Publicat el 25 de febrer de 2022
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^