Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
El Carnet Jove local es presenta a Arenys de Mar

cARNET jOVECarnet JoveEl Secretari de Joventut, Infància i Adolescència de la Generaslitat de Catalunya Alexis Serra i l'alcaldessa Annabel Moreno han presentat a Arenys de Mar el Carnet Jove local que inicia una nova aposta d'extensió a tot Catalunya per cercar nous serveis i descomptes que siguin d'interès i útils per joves (entre 12 -30 anys).

1036 joves arenyencs ja tenen, actualment, el Carnet Jove i es preveu poder doblar la xifra els propers mesos. L'alcaldessa ha destacat la bona recepció de l'Unió de Botiguers (BICA) i el conjunt de comerciants di empreses d'Arenys de Mar. També es preparen descomptes dels serveis municipals, en aquest sentit, ja hi ha confirmat el Teatre Principal i el gimnàs del Fondo de les Creus.

El secretari Alexis Serra ha destacat l'impacte que el carnet  té en el comerç de proximitat, segons s'ha observat en les proves pilot que s'han fet de forma prèvia a l'expansió d'aquest model local. A partir d'aquesta presentació a Arenys de Mar es farà una fase de presentació a 11 ciutats mitjanes de Catalunya i el nou carnet sera efectiu, de forma plena amb nous descomptes, el mes d'octubre. A Catalunya, el Carnet Jove ja ofereix 8000 descomptes i superen les 60.000 ofertes que s'ofereixen als joves a nivell europeu.  Es preveu doblar el nombre actual de joves que tinguin i utilitzin el carnet. Actualment hi ha mig milió de joves amb carnet. 

Campanya adreçada als joves i als comerciants per promoure el Carnet Jove

Les regidories d'Infància i Joventut i de Promoció econòmica han treballat conjuntament en aquesta proposta i ara aborden el doble repte d'incrementar l'oferta local de descomptes i serveis del Carnet Jove i incrementar el nombre de joves que es facin el carnet.

Per informar dels beneficis del Carnet s'ha editat aquest tríptic.

Fitxer Acrobat-PDF de (1.26MB)

Fitxer: ARENYS_DE_MAR_Triptic_WEB.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 1.26 MB

Publicat el 25 d'abril de 2022
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^