Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Arenys de Mar reconeix l'empresa arenyenca amb els premis Arenys Acció

Foto de família Arenys Accio 2022Premis Arenys Accio 2022

El Centre Cultural Calisay va acollir, ahir al vespre, la primera edició dels premis Arenys Acció. Una iniciativa promoguda des del Consell Municipal de Promoció Econòmica per incentivar i acompanyar la reactivació econòmica del teixit empresarial local post pandèmia.

Els premis Arenys Acció són una iniciativa que respon a la voluntat de reconèixer l'activitat de les empreses i persones autònomes arenyenques, el seu talent, la responsabilitat social, la creativitat i la trajectòria i l'èxit empresarial. Un reconeixement que pretén visibilitzar i donar valor l'esforç per potenciar el teixit econòmic arenyenc

El regidor de Promoció Econòmica, Joaquim Mas, va donar la benvinguda als més de dos cents arenyencs que van assistir ahir a aquesta emotiva cita. Mas va apuntar que 'després de les conseqüències derivades de la Covid-19, ara és el moment de fer arribar un missatge d'ànim a les empreses i persones autònomes, és un moment per avançar conjuntament els sectors privat i públic amb noves idees i oportunitats'.


A l'acte hi van assistir també el Molt Hble. Conseller d'Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, i l'alcaldessa d'Arenys de Mar, Annabel Moreno i Nogué, encarregats de lliurar els Premis.


Les persones i empreses guardonades de la primera edició dels premis Arenys Acció van ser:

  • Valentí Vilanova de l'horta VILANOVA, per la seva aportació al 'Prudcte d'Arenys' 
  • Josep Dalmau, constructor naval i fundador de DRASSANES DALMAU per la seva aportació a l'economia blava,
  • Carles Sànchez i Sònia Neri, de PELSYNERA
  • Marta del Castillo i  Marc Hernàndez de LUAMARTA
  • Paquita i Lolita Reixach per la seva trajectòria gastronòmica als RESTAURANT HISPÀNIA  i  el relleu que han agafat Raimon Braun i Marta Aulestia.
  • A Josep Maria Vallbona, homenatge pòstum, i premi a la DISCOTECA JOHNNY'S per la seva trajectòria continuada de 53 anys.

Els premiats van poder dedicar unes paraules d'agraïment a la sala així com Lua Marta i Pels Perruqueria van preparar una desfilada amb una proposta de pentinat i joies de la marca arenyenca.

Per finalitzar l'acte, l'alcaldessa d'Arenys de Mar, Annabel Moreno, va fer valdre la tasca que fan dia a dia els petits i mitjans empresaris apuntant que "els empresaris i restauradors d'Arenys són l'autèntica vitalitat de la vila, dels quals ens podem sentir molt orgullosos".

Va ser el Conseller d'Empresa i Treball qui va cloure l'acte fent palès del reptes en l'àmbit econòmic i empresarial als que ha de fer front al país després de les diverses batzegades d'aquests dos últims anys. El Consell va finalitzar amb unes motives paraules per als assistents: "El que avui demostreu no és només la capacitat d'haver resistit dos anys i mig, després de la pandèmia, sinó que el que avui fem és celebrar els pilars, els principis i la bases del país del futur que entre tots estem construint"

Un ambient especial

A l'acte van intervenir també el periodista arenyenc Antoni Esteve, empresari de la comunicació, fundador i president del Grup Lavinia, actualment amb més de 1.200 treballadors. Esteve va reivindicar el paper de l'empresari sofert i arriscat i va "animar a Arenys a sommiar en gran". Yolanda Ruiz, presidenta de la UBICA i membre del jurat, també va intervenir per destacar la saisfacció per la convocatòria d'aquests premis com un acte d'estimul i reconeixement general per seguir endavant després d'una aturada que ha afectat a tothom.

L'ambient de la sala 1 d'octubre Calisay va estar amenitzat per Roger Mas, DJ de la discoteca Jonnhy's, encarregat d'animar cada detall d'ahir al vespre. Al finalitzar es va poder gaudir també d'un tast de menjar de la mà del paradistes del Mercat Municipal, que també va oferir una copa de cava per brindar pel futur del teixit comercial d'Arenys de Mar.

Publicat el 28 d'abril de 2022
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^