Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
La tercera pista del Fondo de les Creus ja és municipal i està llesta per acollir l'activitat esportiva

Nova pistaL'Ajuntament ha acceptat la recepció de l'obra de la nova pista d'entrenament annexa al pavelló del Fondo de les Creus. Des de fa unes setmanes s'estava fent la tramitació de les certificacions tècniques i econòmiques de l'obra.

L'obra va ser licitada a l'empresa Girod Services, a inicis de 2020, per un import de  471.326,46 euros i el termini per la seva execució previst era de 6 mesos. L'obra ha acabat allargant-se dos anys després de diverses aturades durant la seva execució.

La nova pista disposa de tres camps d’entrenament transversals, amb coberta. El projecte ha inclòs un tancament perimetral i en futures fases pot preveure la construcció de vestidors

Apart del pressupost de l'obra la regidoria d'Esports ha invertit en la compra del mobiliari esportiu per les activitats previstes i el pintat de les pistes que permeten la pràctica de bàsquet, volei i futbol sala.

La setmana vinent es preveu fer portes obertes a les nova instal·lació i ja entrarà plenament en funcionament per poder acollir els diversos campus d'estiu que organitzen els clubs arenyencs un cop acabi el curs escolar.

Publicat el 8 de juny de 2022
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^