Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
El 17 d'agost, sant Roc i el gos

sant gosL'endemà de sant Roc la celebració ha tingut continuïtat i n'han estat protagonistes el company pelut del pelegrí de Montpeller i tots els peluts i peludes d'Arenys de Mar. Seguint la tradició barcelonina de sant Gos, aquest 17 d'agost, un photocall de sant Roc, sense gos, s'ha complementat amb els gossos i els seus acompanyants que han volgut passar per la Plaça de l'Església.

Una activitat que la Regidoria de Festes ha organitzat a la Placeta, conjuntament amb la Protectora d'Animals d'Arenys i l'Associació pels Drets del Peluts d'Arenys de Mar.

Aquest és l'àlbum fotogràfic de la cinquantena de gossos i les seves famílies que han volgut fotografiar-se al costat de sant Roc.

Una llar per a en Dino

La Protectora d'Animals d'Arenys ha portat, aquest matí, a la Placeta tres gatets que buscaven una família i han trobat tres cases que els han acollit. No ha tingut la mateixa sort en Dino, un gos que fa cert temps que és al refugi arenyenc.

En Dino, a la foto, és un gos que té totes les qualitats de "bon pelut", però no ha trobat encara qui el vulgui adoptar. Des de la Protectora es fa una crida per intentar trobar-li una casa.

Publicat el 17 d'agost de 2022
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^