Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
El programa d'educació ambiental “Terra de Rials” es presenta amb una sessió participativa

Terra de rialsLa Regidoria de Medi Ambient prepara una sessió de participació sobre el programa d’educació ambiental “Terra de Rials”, que se celebrarà el dimecres 15 de març, a les 18:00 a la Sala Noble del Centre Cultural Calisay. Per assistir-hi cal fer una reserva prèvia.

Des de l’Àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament, i amb el suport de la Diputació de Barcelona, s'està elaborant el nou programa d’educació ambiental “Terra de Rials”. El programa ha de ser un document de referència per estructurar tot un seguit d’activitats d’educació i sensibilització ambiental al voltant dels rials i les rieres. Aquests espais són un patrimoni natural i cultural únic que ha sigut clau per l’esdevenir històric del nostre poble i que actualment segueix dibuixant els nostres paisatges urbans i periurbans.

El programa vol recollir les inquietuds, visions i propostes de les entitats i la ciutadania de la vila. Amb aquest objectiu, es convoca una sessió participativa que tindrà lloc el 15 de març, al Centre Cultural Calisay. En aquesta sessió es compartiran les diverses visions sobre els rials i els seus valors com a recurs educatiu ambiental per a les entitats i la població arenyenques i es recolliran les propostes sobre el contingut i el tipus d’activitat que es podrien desenvolupar al voltant d’aquests valors.

Per preparar millor la sessió és important confirmar l’assistència responent a aquest correu mediambient@arenysdemar.cat, indicant el nom de l’entitat o associació, en el cas que es representi, i el nombre de persones que hi assistiran, abans del 10 de març.

Paral·lelament, s'ha habilitat un formulari (enllaç) per fer un primer recull d’aportacions. Les aportacions presentades serviran per preparar la sessió, però aquest procediment també suposa una oportunitat de participar per a aquelles persones que no hi puguin assistir.
                   

Publicat el 24 de febrer de 2023
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^