Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
L'Ajuntament pacta una solució amb Endesa per la connexió elèctrica del Xifre

xifréLa companyia elèctrica Endesa i l'Ajuntament d'Arenys treballen per resoldre amb la màxima urgència la situació irregular que la companyia elèctrica ha detectat en la connectivitat elèctrica de l'edifici Xifré, l'edifici Sert, els mòduls de can Nadal i l'enllumenat de la zona.

L'ajuntament ha contractat un grup electrògen per donar subministrament als mòduls de can Nadal i el Centre Espriu que han quedat desconnectats de la xarxa elèctrica.

Responsables d'inspecció i comercials d'Endesa s'han reunit aquest matí amb l'enginyer responsable i l'alcaldessa Annabel Moreno per contrastar la situació i planificar la forma de resolució més immediata. En aquest mateixa reunió s'ha abordat de quina manera l'ajuntament assumirà la seva responsabilitat econòmica. Endesa amb l'enginyer municipal han fet una inspecció conjunta per revisar l'estat de les instal·lacions i legalitzar el conjunt de la distribució als equipaments municipals afectats.

Endesa va detectar la situació irregular del Xifré arran de la petició de  trasllat de l'estació transformadora situada al costat del CAP i que és indispensable canviar per poder fer l'ampliació del centre de salut. La nova estació transformadora també serà part de la solució atès que la mateixa companyia ha proposat que sigui l'espai on s'acullin les quatre escomeses noves que s'agruparan en una contractació única.

L'enginyer municipal ha argumentat que els darrers deu anys hi ha hagut diversos projectes que no s'han tramitat i es tenia constància de la situació irregular i s'estava pendent de resolució.

Tot i el compromís de l'ajuntament d'aclarir les responsabilitats per aquesta negligència, des de l'Alcaldia s'ha donat donat prioritat a resoldre el problema. L'alcaldessa Annabel Moreno ha agraït a Endesa la bona voluntat per resoldre la situació amb urgència i garantir els serveis de connectivitat elèctrica 

Publicat el 23 de març de 2023
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^