Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
TAULER D'ANUNCIS OFICIALS
Subvencions escolars pel curs 2023/24
  • Convocatòria per l’atorgament de subvencions en règim de concurrència competitiva per l’adquisició de material escolar, llibres, colònies i/o crèdit de síntesi per infants i/o adolescents empadronats a Arenys de Mar, matriculats en ensenyaments d’educació de segon cicle d’Educació Infantil, Primària i Secundària obligatòria. Curs 2023-2024.

    L’objecte de la convocatòria és la concessió d’ajuts per finançar les despeses de colònies escolars i sortides de crèdit de síntesi corresponents al curs 2022-2023, per infants i/o adolescents empadronats a Arenys de Mar.

    Quantia màxima dels ajuts

    Les subvencions màximes atorgades per cada cicle i alumne són les següents:

    • Educació Infantil 100,00€
    • Educació Primària 140,00€
    • 1r i 2n ESO 160,00€
    • 3r i 4rt ESO 200,00€


    Qui pot sol·licitar l’ajut

    Poden sol·licitar aquests ajuts els pares, mares, i tutors legals d’alumnes empadronats a Arenys de Mar, matriculats en centres educatius sufragats amb fons públics, que cursin segon cicle educació infantil, primària i secundària obligatòria i que compleixin els requisits establerts a les bases que regulen la present convocatòria.

    Període de presentació de sol·licituds

    El període per a presentar les sol·licituds és des del 12 al 25 d’abril de 2023.

    Lloc de presentació de la sol·licitud

    • Presencialment al Registre d’entrada de l’Ajuntament d’Arenys de Mar (Oficina d’Atenció al Ciutadà)
    • Presencialment a les oficines de Correus, a través del “correu administratiu”
    • Telemàticament, al registre de l’Ajuntament d’Arenys de Mar.

      El model específic de la sol·licitud es podrà obtenir a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC), a les dependències de Serveis Socials o al peu d'aquesta mateixa pàgina.

      En la sol·licitud haurà de fer constar si ha presentat la sol·licitud de subvenció en la convocatòria de per l’atorgament de subvencions en règim de concurrència competitiva per l’adquisició de material escolar, llibres i/o ordinadors portàtils per infants i/o adolescents empadronats a Arenys de Mar matriculats en ensenyaments d’educació de segon cicle d’educació infantil, primària i secundària obligatòria. curs 2022-2023 i presentat la documentació preceptiva. En aquest cas, no haurà de presentar de nou la documentació, a excepció que s’hagi d’acreditar algun canvi.
  • Documentació

    Fitxer Acrobat-PDF de (259.54kB)

    Fitxer: Convocatoria_BOP_20230411.pdf

    Format: Acrobat-PDF
    Pàgines: 17
    Mida: 259.54 kB

Publicat l'11 d'abril de 2023
Imprimir
^