Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Recollida de residus a la platja i activitats al Calisay per cloure la campanya "Arenys ho aporta tot"

cloenda campanyaDiumenge vinent, 16 d'abril, tindrà lloc l'acte de cloenda de la campanya "Arenys ho aporta tot", amb un munt d'activitats a la vila.

De bon matí, (10 h) hi ha la convocatòria a la Platja de la Picòrdia, davant del  Chiringuito Justo, per fer una recollida de residus col·lectiva a la platja d'Arenys, amb material facilitat per Ocean Initiatives. Per participar-hi no cal portar res, només les ganes de millorar l'entorn més proper. Cap a quarts de 12, s'analitzarà i es veurà la quantitat i el tipus de residus recollits per prendre consciència de l'estat del medi marí.

Paral·lelament, des de les 10 fins a les 13 h, al pati del Centre Cultural Calisay hi haurà un seguit d'activitats per a tota la família: el trivial dels residus, activitats de compostatge, punts de llibre amb missatges sostenibles, contes, taller per fer sabó...

Al migdia, també al Centre Cultural Calisay, es farà entrega dels premis del concurs popular, amb la col·laboració del Consell d'Infants d'Arenys de Mar.

Publicat el 13 d'abril de 2023
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^