Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
La Residència geriàtrica municipal obre una convocatòria per cobrir la plaça de metge/metgessa i diverses places laborals

Residència GeriàtricaLa Residència geriàtrica obre una convocatòria per cobrir la plaça vacant de metge o metgessa. Així mateix, s'ha publicat una convocatòria per crear una borsa de treball de diverses categories del personal de la residència.

La plaça de metge o metgessa és per realitzar un servei de 10 h setmanals (aquesta és la informació del perfil que es demana).

En paral·lel, també s'han publicat les bases d'una convocatòria per seleccionar persones en diverses categories i tasques del personal de la residència. En concret, es busca cobrir les següents places:

  • Infermer/a-Responsable higienicosanitari/higienicosanitària A2  
  • Auxiliar de geriatria C2  
  • Auxiliar manteniment AP  
  • Netejador/a AP  

A l'espai d'oferta pública d'ocupació d'aquest web hi ha publicats els expedients de cada convocatòria. També s'ha obert convocatòria per crear una borsa de peons.


La Residència Municipal d'Arenys de Mar és un centre de titularitat municipal, col·laborador de l'Institut Català d'Assistència i Serveis Socials des de l'any 1998. Té una capacitat de 40 places assistides, 26 de les quals són col·laboradores, i també disposa de 6 places de centre de dia, totes amb caràcter col·laborador.

Publicat el 18 d'abril de 2023
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^