Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Arenys de Flors>Arenys de Flors arriba amb novetats i molta participació d'espais florits
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Arenys de Flors arriba amb novetats i molta participació d'espais florits

Samarreta Arenys de Flors

La regidoria de Cultura anuncia que tot  està a punt per l’edició d’enguany de l’Arenys de Flors. El cap de setmana, 3 i 4 de juny, Arenys de Mar celebra una nova edició de l'Arenys de Flors amb tot un seguit d'activitats i espais florits que conviden a recórrer i descobrir tots els carrers i racons de la vila.

Arenys s'omple de flors i d'espais decorats a la via pública, elaborats tant pels pels veïns i veïnes i els comerciants d'Arenys de Mar, com per serveis municipals.  El  nivell de participació ciutadana ha estat molt alt i convidarà, encara més, a passejar i gaudir dels espais florits, així com de les diferents propostes relacionades, com ara concerts, tallers i conferències.

L'edició d'aquest any incorpora algunes novetats com les propostes dels restaurants que afegeixen receptes florides a les seves cartes, i també l'opció de comprar samarretes amb l'imatge oficial de l'Arenys de flors. Com a novetat, d'enguany, també cal afegir-hi la celebració de les jornades de recreació històrica #arenys1714 que coincidiran amb la presència dels miquelets en els espais de la desembocadura de la Riera i la Plaça de la Vila.

Arenys de flors a la carta

Tres restaurants locals serviran en els seus menús plats amb flors.

Es podrà comprar, al preu de 6€, a la carpa d’informació situada al Calisay, la samarreta de l’Arenys de Flors (edició limitada).

Els horaris per visitar els espais florits serà :

  • Dissabte 3 de 10 a 14h i de 17h a 21h
  • Diumenge 4 de 10 a 14h i de 17 a 20h
  • El programa detallat de l'Arenys de Flors es pot trobar en aquesta pàgina web especial dedicada al certamen. També es pot veure un mapa dels espais distribuïts al nucli urbà.
Publicat el 23 de maig de 2023
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^