Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
El Consell d'Adolescents es posa en marxa

El passat dijous 9 de novembre van començar les sessions del Consell d’Adolescents. De fet, les primeres trobades es va iniciar el curs passat i es reprenen aquest any amb la voluntat de donar-hi forma, imatge i funcionament amb l’ajuda dels consellers i conselleres dels centres educatius, del CRAE, Espai Jove i Cau. 

Aquesta primera sessió va servir perquè els seus integrants es coneguessin entre ells. A la primera trobada van assistir 12 joves amb moltes ganes de participar i crear un grup de treball i està previst que s’hi incorporin alguns més. 

La creació del Consell d’Adolescents neix de l’interès de l’Ajuntament d’Arenys de Mar per crear un espai de participació adolescent al municipi, posar en valor la seva paraula i fer-los partícips del municipi com a ciutadania activa.

El curs 2017-18 es va crear el Consell d’Infants d’Arenys de Mar. El Consell d’Adolescents s’ha impulsat per a donar continuïtat a aquest espai de participació amb l’alumnat d’ESO, iniciant-se el curs 2022-23 amb adolescents de 3r i 4t d’ESO dels dos centres de secundària d’Arenys de Mar (IES Els tres Turons i Escola La Presentació), així com d’altres espais de participació d’adolescents (Espai Jove, CRAE Maricel, AE Flos i Calcat...).

Inicialment es plantegen quatre objectius concrets aquest curs:

  • Acabar de definir el Reglament del Consell d’Adolescents
  • Acordar el nom i logotip del Consell d’Adolescents
  • Identificar quins temes interessen/preocupen als i a les adolescents del poble
  • Organitzar una acció per donar a conèixer el Consell d’Adolescents

El Consell es trobarà el segon dijous de cada mes, de 14.45 a 17 h a l’Espai Jove. La pròxima trobada serà el 14 de desembre. 

Publicat el 15 de novembre de 2023
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^