Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Arenys commemora el 8M amb diferents actes

La lectura del manifest institucional amb motiu del Dia Internacional de les Dones es farà a les 19h a la plaça de l’Ajuntament. Aquesta vegada anirà a càrrec de dones representants dels consells d’Infants, d’Adolescents i de la Gent Gran. Tot seguit, hi haurà un acte musical a càrrec d’Actives i Reactives.

Els actes del 8M començaran dijous 7 de març amb una Hora del Conte especial a la Biblioteca a les 18h. Anirà a càrrec de Míriam Soler, integrant del Consell de Dones, que narrarà un conte en clau de gènere.

Divendres, abans de la lectura del manifest institucional, l’Espai Jove acull l’acte “El canvi és dins teu” a les 17:30h organitzat pel mateix Espai Jove i la regidoria de Joventut. I a les 18h el Museu Marès de la Punta acull una visita guiada i la presentació de la guia “Museu amb veu de dona”. Per a aquesta activitat cal inscripció prèvia trucant al 937924444 o també enviant un correu a talaverahd@arenysdemar.cat.

Els actes del 8M a Arenys posaran el punt final dissabte 9 de març amb la lectura de poesia en diversos idiomes a càrrec d’arenyenques de diferents orígens. Serà a les 20h a la plaça de l’Església. Posteriorment, hi haurà el concert del grup Avalon a la mateixa placeta.  

Publicat el 4 de març de 2024
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^