Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Les escoles d'Arenys se sumen a la campanya Let's Clean Up Europe

Els centres educatius de la vila, coordinats per la regidoria de Medi Ambient, se sumen a la campanya Clean Up Europe per a conscienciar sobre la quantitat de residus que es deixen de manera incontrolada a la natura i promoure accions de sensibilització.

Els primers han estat els alumnes de cinquè de Primària del Joan Maragall que el matí d’aquest divendres 10 de maig han participat en la recollida de deixalles al Parc de Lurdes i entorn. 

Durant l’acció d’aquest matí s’han trobat tot tipus de residus, des de plàstics fins a vidres, roba, piles, ceràmica o aparells electrònics. Tots els infants anaven protegits i guardaven les deixalles en unes bosses. Els residus de més volum s’han fotografiat per passar-los a recollir posteriorment. 

Tot el que s’ha recollit s’ha dipositat en els bujols per a cada fracció que han portat la regidoria de Medi Ambient. A més, s’ha aprofitat per a explicar als nens i nenes on va cada residu.  

Després del Joan Magarall serà el torn del Sinera. Els alumnes de cinquè de Primària aniran a fer el Clean Up al Cavaió el pròxim dimarts 14 de maig. Els estudiants de tercer d’ESO de La Presentació ho farà el dia 16 de maig a la Picòrdia. Finalment, el 21 de maig els alumnes de segon de Primària del Sinera aniran al Rial de la Serp. 

Publicat el 10 de maig de 2024
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^