Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Trobada amb el Consell Comarcal per parlar del projecte de la ruta cicloturista Eurovelo

L’Alcalde, Estanis Fors, s’ha reunit aquest matí d'aquest dimecres 15 de maig amb el conseller delegat de Transparència, Bon Govern i Planificació Estratègica del Consell Comarcal del Maresme, Xavier Ponsdomènech, per parlar del projecte de la ruta ciclista Eurovelo i els punts del conveni que es signarà amb la nostra vila.

Es tracta d’una xarxa que connecta Europa a partir de 17 rutes ciclistes. La número 8 és l’eix de la Mediterrània i uneix Cadis amb Atenes i Xipre, passant per Catalunya i el Maresme. El seu pas per la nostra comarca el gestiona el Consell Comarcal que compta amb un pressupost total de gairebé 3,1 milions d’euros corresponents al Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència dels fons Next Generation.

El projecte contempla fer diverses actuacions als municipis maresmencs per on passa la ruta. En el cas d’Arenys de Mar inclourà la instal·lació de pèrgoles ciclovoltaiques en els laterals de l’eix ciclable, la creació d’infraestructura ciclista per ebikes i bicicletes (punts de recàrrega, reparació i neteja de bicicletes) i es faran aparcaments segurs per a bicicletes.

A més d’Arenys de Mar, els altres municipis per de l’Eurovelo són Alella, Arenys de Munt, Caldes d’Estrac, Calella, Malgrat de Mar, El Masnou, Mataró, Montgat, Palafolls, Pineda de Mar, Premià de Dalt, Santa Susanna, Tiana i Vilassar de Mar.

 

 

Publicat el 15 de maig de 2024
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^