Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Arenys de Flors>Tot a punt per a la 17a edició de l'Arenys de Flors
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Tot a punt per a la 17a edició de l'Arenys de Flors

Dissabte 25 i diumenge 26 de maig se celebra la 17a edició de l’Arenys de Flors, una mostra d’art floral que vol convertir els carrers, places i equipaments de la vila en un esclat de color. Pel que fa al concurs d’espais florits, enguany hi participen 5 carrers, 4 particulars i 16 comerços de la vila. 

El Calisay acollirà exposicions, tallers i conferències. Els tallers es faran a la sala polivalent. Durant els dos dies es podrà assistir al continuat d’assessorament i transplantament d’orquídies. També hi haurà els tallers “De viver a Bonsai” a càrrec de Kiko Jordan dels Amics dels Bonsais de Caldes d’Estrac. 

Les conferències es faran a la sala noble. Hi haurà les xerrades “Adaptació al cultiu exterior d’algunes orquídies al Maresme” a càrrec d’Adam Buscà, “Apunts sobre els bonsais” a càrrec de Kiko Jordan dels Amics dels Bonsais de Caldes d’Estrac, i “El parany de l’orquídia, tècniques de seducció” a càrrec d’Enric Furriols. 

També hi haurà activitats en altres espais com els Museus. L'Associació de Puntaires Flor d’Alba hi oferirà un taller de puntes, els Combos de l’Associació de l’Escola Municipal de Música faran un concert i el Grup de Lectura en Veu Alta de l’Ateneu Arenyenc oferirà el recital de prosa poètica “Ocells amb flors” de Josep M. de Sagarra.

A més, la plaça de l'església acollirà diversos actes que es van ajornar pel mal temps durant el Carnaval i que s’ha incorporat a l’Arenys de Flors. Hi haurà un espectacle de dansa a càrrec de l’Estudi de Dansa Sinera, el ball popular amb l’Orquestra Excel i el DJ Péres, un taller de pintacares i el ball infantil amb Carles Cuberes. 

La Unió de Botiguers d’Arenys de Mar també se suma a l’Arenys de Flors amb una nova edició de la Botiga al Carrer. Serà dissabte a les 17 h a la part baixa de la Riera i diumenge a partir de les 10h. 

Tota la informació de l’Arenys de Flors, amb els actes i el mapa dels espais florits per a fer el recorregut, la trobaràs a la carpa que hi haurà davant del Calisay, a l’oficina de Turisme i online aquí.  

 

 

 

 

Publicat el 24 de maig de 2024
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^