Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Treballs de millora del verd urbà municipal a Canalies i al cementiri

La regidoria de Medi Ambient, Rials i Platges, durà a terme durant la setmana del 25 al 30 de juny treballs de millora del verd urbà en dues zones de la vila:

Poda dels eucaliptus de l’avinguda del Rial de les Canalies

Els eucaliptus del Rial de les Canalies són arbres de grans dimensions que necessiten ser podats per raons de seguretat (eliminar branques trencades seques o mortes) i per evitar interferències amb altres infraestructures com els edificis, balcons o enllumenat i línies elèctriques aèries. Aquests treballs s’iniciaran el dimecres dia 25 de juny i està previst que durin fins el dijous 26 de juny.

Millora de l’arbrat del Cementiri d’Arenys de Mar

Els xiprers (Cupressus sempervirens) del cementiri d’Arenys de Mar són un element clau d’aquest Bé Cultura d’Interès Nacional (BCIN). Aquests arbres, alguns dels quals plantats durant les obres de construcció del cementiri, fa més d'un segle, són testimonis silents del pas del temps. Per assegurar la seva conservació i pervivència, a instàncies de la regidoria de Patrimoni, durant la pròxima setmana es duran a terme els treballs de poda i sanejament d’aquesta arbreda. Altrament, els arbres morts seran substituïts per xiprers nous.

 

Publicat el 21 de juny de 2024
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^