Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
L'Ajuntament presenta el nou vídeo de la campanya de turisme 2024

La Sala Josep Maria Arnau del Calisay va acollir aquest dimecres 3 de juliol la presentació del nou vídeo de promoció turística d’Arenys, ideat i coordinat per la regidoria de Turisme. A l’acte van assistir l’Alcalde, la presidenta del Consorci de Turisme del Maresme, el regidor de l’àrea, així com altres regidors de govern i oposició. 

El vídeo, elaborat per Kiribatis, mostra Arenys com una destinació turística familiar ideal per a qualsevol moment de l’any. La vila té història, la cultura, mar i natura que es combinen per oferir una experiència inoblidable, en aquest cas, tot acompanyant una dia de visita dels avis amb els seus néts en un recorregut per a diferents indrets.

Tot plegat amb un objectiu: mostrar Arenys de Mar com una destinació perfecta per crear records familiars inoblidables descobrint, explorant i gaudint de tot el que té per oferir. 

L’objectiu és mostrar l'oportunitat de descobrir nous llocs, aprendre la seva cultura, tradicions i gaudir d'activitats que agraden a grans i petits com les platges, el port, l’església, els museus, el Calisay, els carrers del nucli antic.... tot pensat per oferir a tots aquells que busquin una escapada inoblidable.  

Podeu veure el vídeo en aquest enllaç. 

Publicat el 4 de juliol de 2024
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^