Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Pep Plaza i la Dansa d'Arenys animen l'inici de la Festa Major

L’actor i humorista, Pep Plaza, ha destacat que se sent com arenyenc més. De fet, des de fa 4 anys que viu a la nostra vila. Tot i això, la seva relació amb Arenys ve de fa temps, ja que la seva mare i tiet són de la vila i els seus avis eren els antics masovers de La Presentació. 

Pep Plaza tingut un moment per al record del seu passat vinculat a Arenys, especialment en la seva etapa a Ràdio Arenys amb el programa ·”Estira la Mandra” i a antics directors i col·laboradors de l’emissora. 

Els personatges que imita també han tingut el seu protagonisme, des del president espanyol Pedro Sánchez passant per Mariano Rajoy o Xavier Trias fins a músics com Joaquin Sabina, Tomeu Penya o Joan Manuel Serrat i també maresmencs il·lustres com l’actor Joan Pera. 

El mateix Pep Plaza ha donat pas a la ballada de la Dansa d’Arenys. Una ballada especial, amb motiu dels 75 anys, en què els dansaires han ballat una versió reduïda respecte de la que es fa per Sant Roc a la riera. L’adaptació ha comptat amb l’adaptació musical d’Oriol de Antonio i la coreografia de Pep Barrachina. 


Publicat el 5 de juliol de 2024
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^