Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
La regidoria de Medi Ambient organitza un nou Cicle de Natura a la Biblioplatja

La regidoria de Medi Ambient ha programat noves conferències i activitats emmarcades en el coneixement de l’entorn natural per aquest estiu. Aquestes propostes es faran dins el marc d’actes que es duran a terme a la Biblioplatja, a la platja de la Picòrdia. Es faran cada divendres a les 19h.

La primera conferència serà el 19 de juliol i porta nom “La fauna marina del nostre litoral”, a càrrec de Proyecto Velella, associació sense ànim de lucre centrada en la divulgació i l'estudi del medi marí.

Seguirà la xerrada “Delta de la Tordera” a càrrec de Carme Buixalleu, Doctora en Biodiversitat i professora de Botànica a la Universitat de Girona, “Què és la Ciència Ciutadana i com podem participar-hi?” a càrrec de Andrea Camacho de l’Ovella Verda, projecte de divulgació ambiental i podcasts, “Decobrim les papallones del Maresme” a càrrec de Clàudi Pla-Narbona, investigadora del Museu de Ciències Naturals de Granollers, i acabarà amb la passejada “Descoberta de natura del litoral” a càrrec el biòleg marí Enric Badosa Malagelada i els tallers creatius i projecció del documental “Mediterráneo: Mare Nostrum?”.

 

Publicat el 15 de juliol de 2024
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^