Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Obres de l'artista Madola del Cementiri d'Arenys participaran en una exposició a l'espai Volart de la Fundació Vila Casas

El passat 18 de juliol es van retirar 4 peces de l’artista Madola del Cementiri d’Arenys de Mar per participar en l’exposició Un foc mil·lenari a l’Espai Volart de la Fundació Vila Casas.

Aquestes escultures ceràmiques formen part de la sèrie “Llibre de Sinera”, un conjunt de 40 escultures que van conformar l'exposició “Donar forma a la paraula” que es va instal·lar al Cementiri d’Arenys de Mar dins la celebració de l’Any Espriu el 2013. L’artista Madola va donar aquest conjunt de ceràmiques a l’Ajuntament d’Arenys de Mar en un acte celebrat el 12 de març de 2023.

L’exposició que es podrà visitar a partir del 17 de setembre de 2024 i fins el 19 de gener de 2025 a l’Espai Volart està comissariada per Caterina Almirall. És un recorregut per l’obra de Madola, sempre fidel a la ceràmica a la que ha vinculat la seva obra artística amb una trajectòria de més de seixanta anys de treball.

Publicat el 23 de juliol de 2024
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^